blashbob

uhöööö

Publicerad 2012-01-30 16:10:48 i Life style,

orkar inte blogga idag.
och tydligen inte på senaste dagarna heller!
Men så kan det gå. Ibland kan det vara skönt att slippa datorn.

Bloggandet kommer väl igång så småning om.

peace out, så länge!
:)

magkatarr äckel

Publicerad 2012-01-27 23:03:23 i Life style,

Åh jag har sån fruktansvärd magkatarr just nu. Kände av det igår kväll men sen slutade det. Men nu känner jag av det igen, värre än värst dock. Sitter typ dubbelvikt i soffan när jag skriver det här. Ska gå upp och ta några tabletter omeprazol och hoppas på att det värsta går över..

JAG HATAR MAGKATARR!
Hade det typ hela förra vintern (dock så får jag skylla mig själv eftersom jag drack rätt mycket alkohol i vintras eheeeh). Så jävla jobbigt och vissa dagar kan man stå ut med det, men samtidigt så kan man ligga dubbelvikt i sängen och nästan grina för att det gör så jäääävla ont nästa dag.

faaaan :(


Bjuder på en gammal bild på mig med bäääämbi.

people

Publicerad 2012-01-27 22:44:40 i Life style,

Vill bara säga att jag är så himla glad över alla dessa
fantastiska människor jag har runt omkring mig.
Jag älskar er och ni är bäst!

My day

Publicerad 2012-01-27 21:46:27 i Life style,

Min dag har varit massa bra!
Började morgonen med en äggmacka (haha) och sen har jag bara myst hela dagen framför TV:n med Jonas :) Mycket bra! Sen frågade bästa Lovisa om jag ville följa med till stallet och hjälpa henne med kvällsfodringen, vilket jag självklart ville :D Länge sen jag var i stallet nu. Känns så tomt, min vardag som förut bara bestod av hästar liksom.
Stallet gick hur som hellst bra, Joyan fick springa av sig lite i ridhuset och hon busade som bara den haha! Söti. I boxen Crulle stod i förut har nu en ny häst flyttat till. Kändes jätte konstigt att se en annan häst i hennes box.

Hur som hellst, nu sitter jag här och inte gör så mycket. Ska plugga lite teori tror jag sen kolla på en film och sova. Första natten utan en varm och mysig kropp brevid en, får väl se hur det går. Har sjukt ont i huvudet också, kom helt plötsligt. Får gå upp och halsa i mig några liter vatten så kanske det blir bättre haha!

viktminskning

Publicerad 2012-01-26 18:19:30 i Life style,

Jag har gått ner i vikt! Har faktiskt ätit som jag brukar, godis i mänger, lite mat då och då och donken med Homie ibland (läs varje dag) på skoldagarna haha så förstår inte riktigt hur jag gått ner i vikt.
Hur som hellst så jag bryr mig egentligen inte om jag går ner i vikt eller inte, det jag vill är att ha en fastare mage, bröst och lår vilket jag får av att träna.
Nu på senaste har det inte blivit så mycket träning då jag inte viljat gå till gymmet och det har varit alldeles för halt ute för att ha kunnat springa. Har kört lite sit-ups och armhävningar här hemma men mer än så har det inte blivit. Ska försöka komma igång att springa såfort det inte är så halt ute.

Jag funderar på att börja äta några tabletter som heter Glucosanol. Dom reducerar kolhydrater och kalorier till mer än hälften av det man stoppar i sig. Jag som fullkomligt älskar godis och onyttig mat, jag kommer inte ta dom för att gå ner i vikt, utan mer att hålla mig på vikten som jag är nu, och ev kanske gå ner något kilo då. Det kvittar egentligen så länge jag tränar :)


Beach 2012!!..ellerrrrrrrr

Ny header

Publicerad 2012-01-26 17:30:31 i Life style,

Sådär nu har jag en ny tillfällig header.
Kommer säkert byta ut den igen om någon vecka. Haha, men den andra var verkligen hemsk så jag kände mig tvungena att byta nu, kommer som sagt byta sen igen när jag fått lite bättre bilder och sådär. :)

Vad tycks? (Tryck på F5 om det är den gamla!)

otursdag

Publicerad 2012-01-26 13:51:29 i Life style,

Seriously... Otursdag nummer 1 idag. Trött jag blir!!!
1. Börjar med att jag drar mig som satan påväg till bussen, gör bokstavligen en vurpa i luften. Typ aj.
2. Påväg från transcom tappar jag mobilen i snön och det flyger mobildelar över allt.
3. När jag sitter på bussen påväg hem från skolan kommer jag på att jag glömt väskan, JO precis, VÄSKAN!? Där jag har ALLT, smink, ppiller, plattång, körkortsgrejer, deo, ja allt helt ärligt. Jävla piss skit!!
4. När jag går in på konsum och ska handla en simpel grej som en burkcola för ynka 10 kr så fuckar deras kortgrej upp sig så att vi får byta kassa fram och tillbaka typ 4 gånger, tillslut funkar det.
5. Påväg hem från konsum så drar jag mig IGEN!?
6. Jag har troligtvis fått urinvägsinfektion för typ 38973894 gången på de senaste typ 3 månaderna. Vintern är helt enkelt inte gjord för min kropp.

Just nu känns det som att denna dagen inte riktigt var gjord för mig. Haha ja herregud. Får skramla ihop lite smink och se vad jag hittar och så får vi väl hoppas på att denna dagen kan sluta på bästa sätt :)

chaos

Publicerad 2012-01-25 10:14:44 i Life style,

Hej på er, har verkligen ingen blogg motivation just nu. Känner mig otroligt stressad med körkortet.. Känns som att jag pluggar men ändå står stilla.
Ska snart dra till skolan, börjar 11 idag vilket jag behövde idag för jag har sovit så otroligt dåligt inatt. Har vaknat huuuuur många gånger som hellst inatt av ingenting? Och så har jag drömt massa skit så när jag väl har sovit så har jag sovit jätte dåligt.. Men aja så kan det väl vara ibland.
Idag ska jag till optikern också, har inga linser kvar, eller jag har ett par men dom måste bytas för dom skaver på ögat så jag har fått sår på hornhinnan nu på båda ögonen så får gå med glasögon, blää. Hatar verkligen dom. Känner mig så otroligt obekväm?
Imorgon ska jag på infomöte på ett jobb, sen fixa en intervju.  Jag hoppas verkligen att det blir något för jag vill få ihop lite pengar att spara till en häst som jag såsmåning om kanske kan köpa.
Skulle inte vara helt fel att flytta hemifrån heller, typ bo i en billig 1a. Men tror inte jag skulle må bra av att bo så litet faktiskt så mamma och Micke få nog stå ut med mig därhemma ett tag till ;)

Tigerbalsam

Publicerad 2012-01-23 16:46:12 i Life style,

Har haft så ont i mina vader sen i lördags, det blir bara värre och värre, idag kan jag knappt ens gå i trappan här hemma för att det gör så ont? Uppenbarligen ska man inte dansa för mycket.. Tycker det dock är lite konstigt för det är ju inte första gången man dansar på en fest liksom och såhär har det aldrig blivit förr. Men aja jag rockade väl loss för mycket helt enkelt! ;)
Har precis smörjt in benen med tigerbalsam så får hoppas det blir lite bättre i alla fall. Tog en värktablett igår men den hjälpte inte.

Jag har också hört att tigerbalsam är bra för läpparna? Dom ska tydligen bli större (blodcirkulationen kommer igång) och jätte mjuka! Vet dock inte om jag vågar testa, tigerbalsam är ju inte direkt känt för att lukta gott haha!


Bild från google

Iphone vs htc

Publicerad 2012-01-23 11:38:12 i Life style,

Skrivet 22/1
åh jag har världens beslutsångest.
Ska ju beställa ny mobil nu då min har gått sönder, men vet inte om jag ska ha en Iphone 4S eller en HTC Sensation XL.
Har jämnfört dom och båda har både bra och dåliga saker som jämnar ut sig över varandra haha. Jobbiiiiigt :(

Skrivet 24/1

Men nu vet jag inte ens om jag vill ha någon utav dom längre haha, hatar att köpa mobiler, jag vet aldrig vad jag vill ha!

Skrivet 25/1
Det lutar nog mest åt HTC:n faktiktiskt om jag ska vara ärlig. Iphone känns så tråkig, man kan ju knappt ens ha en bakrundbild och kameran suger i stortsett + att HTC:n är mycket snyggare! Tyvärr finns det ingen blogg app för android :(

Har jag beslutsångest eller? Skrev datum för varje gång jag uppdaterade inlägget, haha! Så kan det gå..


When sun goes down

Publicerad 2012-01-23 10:48:33 i Life style,

Jag ber verkligen om ursäkt för kass update dom här senaste två dagarna.
Igår bloggade jag ingenting för jag varken hann eller orkade sitta vid datorn. Mådde som jag förtjänade och så fanns det ingen tid till att sitta vi datorn. Men jag klagar inte, ibland kan det vara skönt med en datorfri dag :)

Jag ska skriva lite inlägg under dagen samt plugga körkortsteori, vilket jag inte har pluggat på hela helgen så känner lite stress nu faktiskt. Men jag får ligga i lite extra nu några dagar så är jag ikapp igen!

Just sayin'...

Publicerad 2012-01-21 18:06:58 i Life style,

Att sätta på sig nytvättade skinnbyxor efter man precis ätit sig proppmätt är inte så där jätte kul!
Bara så alla vet ;)

trök mhiwih

Publicerad 2012-01-21 15:58:45 i Life style,

I brist på annat!
Mobbas inte ;)

1.Vilket är ditt mellannamn? ehm... Elisabeth......
2. Vilken tid gick du upp i morse? Runt halv 1
3. Är du i ett förhållande nu? Nej
4. När gick du och la dig igår ? La mig vid 9, prata med Sophie 10 och somnade halv 2 kanske
5. Vem är din bästavän ? Sophie, Lovisa och Sandra
6: Vem har snyggast stil ? Oj jag vet många med snygg stil.. Jag gillar de mesta faktiskt
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja.
8. Vem vet mest om dig? Min syster och min bror


9. Vad gör du på fredagskvällarna? festar, träffar nån eller sover höh
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Twilight och typ Titanic
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Who knows!
12. Har du någonsin druckit alkohol ? Öh nej. Varför skulle jag? :(
13. Har du testat droger? Beror väl på vad man tar som drog haha
14. Har du testat att röka? Ja
15. Snusar du? Nja, gjorde förut. Nu snusar jag bara ibland
16. Vem tänker du på nu? eeeen persoooon ;)
17. Hur mår du idag? Rätt bra, lite ont i halsen och frusen bara.
18. Hur många tabletter tar du dagligen? Beror på, mellan 1-4.
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Troligen förberedde mig på en galen fest med syster haha!
20. Bästa minnet från sommaren? När vi åkte iväg på ett Meeting med Crulle i strängnäs :)
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige ? England
22. När var du där? Juli 2009
23. Är du rasist? Nä inte direkt. Men jag har lätt fördommar dock
24. Har du helt svenskt ursprung? Ja, äkta svensson ;)
26. Föredrar du svenska eller utländska tjejer/killar? Alltså. Kvittar, så länge dom är snygga haha! Men Mexikanska tjejer kan vara riktigt snygga!



27. Ser du fram emot någonting just nu? I sure do!
28. Sköter du skolan? Försöker.
29. Vad hade du för betyg förra terminen ? Gick inte i skolan förra terminen
30. Vad är det bästa du fått på ett prov ? VG
31. Vilket ämne var det? Engelska
32. Gillar du skolan ? helt ok!
33. Har du spelat/spelar du i ett band? Räknas mitt och Sandras vackra stämmor i bilen som ett band?
34. Anser du dig vara intelligent? Haha.. ibland?. Min familj tycker dock inte det ;) hahahah
35. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja det har jag.
37. Vilken har varit den bästa tiden av ditt liv? Tiden med Crulle.
39. Har du haft sömnproblem? Jag har.
40. Hur ofta gråter du? Oj.. rätt ofta. Nej men, jag gråter när jag är glad, ledsen, arg, frustrerad? Så atteee haha
41. Vad gör du när du mår dåligt? Går och lägger mig oftast eller pratar med bästa vän<3
42. Vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt ? Sophie eller Sandra.



43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Haha gud nej.
46. Har du varit otrogen någon gång? Nej och kommer aldrig att vara heller. Jag anser att man hellre gör slut isåfall
47. Har någon varit otrogen mot dig? Ja
48. Är du stolt över dig själv? Ibland
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Mina ögon och att jag kan göra saker bra om jag bara kämpar för det.
50. Vad får du ofta komplimanger för? Att jag är VRÅL snygg. Nejrå, jag vet faktiskt inte.
51. Har du lätt att få folk att skratta? Jadu, ingen aning! Vad tycker ni? ;)
52. har du syskon ? Ja snart ett fjärde!
53. Har du några talanger? Klart, i'm a talent guuurrrl!
54. Vilka hatar du? Jag hatar inte så många, men typ 3 st. Inga namn nämns

55. Har du flest tjej eller kill kompisar? Jag har flest killkompiar konstigt nog, mah bitchessss ;)
56. Vad är du beroende av? Hahahahaahhaahah, ägg macka! Jag äter minst 4 äggmackor om dagen. Helt sinnessjukt. Mamma, Micke, Martin och Sandra mobbar mig för det! hahaha
57. Tycker du om någon nu? Ja det gör jag :)
58. Vilka skulle du aldrig klara av att leva utan? Min familj.
59. Vad önskar du dig mest av allt i hela världen? En häst och ett jobb
60. Hur kommer du må imorgon? Troligtvis.. väldigt dåligt. haha!

bröl

Publicerad 2012-01-21 13:39:25 i Life style,

Jag har verkligen ingen blogg lust idag.
Sovit jätte dåligt inatt, drömde en dröm där en nära vän vart skjuten framför ögonen på mig och sen hände massa. Usch det var jätte jobbigt. Jag vaknade upp i panik och hyperventlierade, sen vågade jag knappt somna om igen. Men det tyckte inte min kropp var en bra ide och somnade i alla fall och så fortsatte drömmen. Usch! Jag hatar när man drömmer hemska saker.. Gör det jätte ofta, jobbigt!

Kommer nog upp nån mobilblogg under dagen, kanske ev. något mer inlägg. Vi får helt enkelt se om jag orkar skriva något. Just nu är motivationen inte på topp, ska gå och duscha och göra mig fucking vrål snygg sen ska jag åka iväg till David och festa.

Grenade

Publicerad 2012-01-20 19:12:51 i Life style,

Jahaaaaa.... Nu då?
Sova?
Har så sjukt jävla tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill gå ut och gå men det är snorhalt + kolsvart ute. Hitta på något med någon vore ju inte fel det heller, men alla ska ju festa idag och jag har inte råd med tvådagars fylla pank som jag är .s.t.ö.r.a.n.d.e.
Sitter och taggar lite musik inför imorgon och funderar på att gå och lägga mig eftersom inget annat verkar hända. Kul att lägga sig innan 8 på en fredags kväll! :)......


Men HEJ smal!?
2008.


Mobilblogg

Publicerad 2012-01-20 09:41:38 i Life style,

Hade bloggat via mobilen igår natt flera gånger, men inget av inläggen verkar ha kommit upp? suck! Aja nu sitter jag iallafall i skolan och pluggar samhäll, demokrati = suger. Har prov i eftermiddag så jag gick upp två timmar tidigare och åkte till skolan, (ja mamma, det är faktiskt sant). Jag fixade t.o.m håret och åt frukost!? hallå vad händer med mig? Jag som är världens mest morgontrötta människa som brukar försova mig trots att jag börjar kl 11 på förmiddagen och som brukar gå upp 15 min innan bussen går, är nu i skolan TVÅ timmar tidigare!?
oh my gooood. ;)

Har sovit typ en timme inatt, knappt. Hade jätte svårt att somna. Låg bara och vred och vände mig som en galning. När klockan började visa 04.30 så gick jag upp en sväng och målade naglarna och fixade lite, vid 05 försökte jag sova igen, utan resultat.
Slumrade till lite grann nån gång runt 6 men vaknade sen halv 7 av att klockan ringde. Underbart! Men konstigt nog är jag inte jätte trött, sov ju ändå mellan 3 och 8 på dagen så har ju inte direkt sömnbrist.

BFF

Fest hos Murtinfjurtin

Publicerad 2012-01-20 00:21:59 i Life style,

Hahaha, så kan det gå!
Är det bara jag som fullkomligt älskar martins "bryta-ihop-garv-sätta-sig-i-soffan" min i slutet när Simorn drar på? hahaha herregud.


Simon, Martin, Samuel och Niclas är de vackra stämmorna vi får höra.

Header

Publicerad 2012-01-20 00:09:25 i Life style,

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Tusenbröder (tycker dock sängen är alldeles för tom och ensam just nu!). Imorgon ska jag försöka göra en ny header, för den jag har nu är så himla ful hahaha. har dock knappt några bilder så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med headern. Men det löser sig nog :)

I helgen blir det fest hos David och på söndag ska vi ha middag med mormor och mammas kompis som kommer från säffle, kul att sitta bakis då när man har folk som tjatar hål i huvudet på en ;) Mormor är nämnligen expert på att tjata. Men jag älskar henne ändå!

Jag får hoppas att mitt öga blir bra snart, jag tänker absolut inte gå med glasögon länge till. Jag får skylla mig själv att det har blivit såhär dock. Får egentligen inte sova med linser, och de enda gångerna jag tar ur mina liser är när jag ska byta till nya (har månads linser). Nu är det tredje gången på ett år det blir såhär så man tycker ju att jag borde ha lärt mig, men inte då! haha pucko. Senaste gången var i somras när jag var på träningsläger för Sofie med Crulle, fick gå med solglasögon hela tiden för att det skulle lindra smärtan lite.
Men för att göra det positiva i grejen så känns det redan en aning bättre efter en dag med lins- och sminkfria ögon. Så får hoppas på det bästa!

Stronger - Kanye West

Publicerad 2012-01-19 22:51:47 i Life style,

Har fått en ny favorit låt, eller ja.. favorit är det väl inte men har nötat den rätt mycket på senaste hehe. Jag är  inte "den som är den" som lyssnar på sån här sorts musik egentligen, men den här har fastnat!

fantasi brist

Publicerad 2012-01-19 21:02:50 i Life style,

Oj herregud.. Gick och la mig vid halv tre och vaknade kl 8. Nu kommer jag aldrig somna ikväll! Har fått ont i huvudet nu också, vet inte om det är pga sömnen eller glasögonen. Hur som hellst, nu sitter jag och läser lite skönhets bloggar och jag blir sjukt sugen på att ställa mig och sminka mig samt klicka hem lite nya paletter och borstar! Meeen fattig som jag är med ögoninfektion så kan jag inte göra något utav det :( Surt!

Jag har lite brist på saker att skriva om så skicka gärna iväg en kommentar om vad ni vill läsa om så ska jag
fixa lite inlägg! :)

Sleepy head

Publicerad 2012-01-19 14:07:39 i Life style,

Är något så galet trött, vet inte hur jag ska orka hålla mig vaken hela dagen.. Vill hellst inte sova på dagen för då kommer jag ha ännu svårare att somna ikväll.
Men jag har inget att göra, har pluggat massa körkortsteori och bakat, städat och läst alla bloggar så nu finns det ingenting kvar att göra? Gå ut och gå/springa kan jag inte för det är snorhalt ute.
Det kommer sluta med att jag går och lägger mig iallafall i brist på annat att göra haha! (Tråkigt dock att sova själv..)

aaaaahahah typ jag.

ögoninfektion?

Publicerad 2012-01-19 11:16:24 i Life style,

Sitter här och har precis kommit hem. Var påväg till skolan men fick i praktiskt taget vända på en gång och ta bussen hem istället för mitt öga har blivit värre under natten. Kunde knappt somna igår och jag vaknade flera gånger under natten, endast pga ögat! Så irriterande.. Svider, rinner och gör skitont.
Blev såhär i somras vet jag och då gick det över efter 3-4 dagar. Jag får egentligen inte ha i linser eller sminka mig när det är såhär, men jag vägrar gå ut utanför dörren utan smink! Glasögonen är inte en hit dom heller..
Nu är jag bitter! :(

Ska försöka plugga körkortsteori och baka kladdkaka som jag kan sitta och tröstäta. Haha!


Jätte gammal bild på mig med gyser, uuuuuuusch

red head

Publicerad 2012-01-18 23:43:59 i Life style,


Finally!!
(och nej jag har ingen bättre bild, ni får helt enkelt se hur snygg jag är irl istället ;) )

Ansiktsboken

Publicerad 2012-01-18 21:45:25 i Life style,

Jag har bestämt mig för att hålla mitt konto avaktiverat ända tills jag fixar körkortet :) Har hållt mig borta från det nu i lite mer än två veckor och om allt går som planerna med körkortet så kommer det bli yttligare 3-4 veckor. Jag känner att facebook tar så mycket av ens tid (i alla fall för min del) så jag hinner aldrig plugga till körkort eller till något annat. Hur som hellst så tror jag att detta kommer bli skitbra! Har sökt jobb igen också, skulle vara guldvärt om jag fick det nu. Mitt liv skulle vara komplett då efter som jobb = pengar = köpa häst :D
Men jag vill inte ha för stora förhoppningar. Dock kan man ju alltid hålla tummarna och hoppas på det bästa!

I can only dream right now

Publicerad 2012-01-18 21:23:54 i Life style,

Sitter och suktar efter en bil och dregglar över massor av fina hästar. Helt sinnes vad abstinens jag börjar få nu efter hästar.. Om någon söker hjälp/medryttare i karlskoga/degerfors så hör mer än gärna av er :)

Hur som hellst så idag är det lite trögt på blogg-fronten.. Har fått problem med högra ögat igen så vissa stunder kan jag inte ens titta. Svider och rinner och gör ont. Brukar komma och gå ibland och det blir bara värre om jag tar ut linserna konstigt nog. Tror det kan bero på sminket, mina ögon är nämnligen inte så jätte förtjust i smink tyvärr. Jag ser ut som ett monster utan ;)


Hej jag heter karolina och jag vill ha en naken misse, HUR söt är inte denna!?!?
Vet exakt vad den skulle heta :D

Skulich

Publicerad 2012-01-18 14:46:32 i Life style,

Sitter i skolan och slutade för drygt en timme sen, men har suttit och pluggat körkortsteori hos min favorit Britt tills nu :) Men ska snart dra mig hemåt och färga håret. Blir en lite rödare nyans denna gången så får hoppas det blir bra. har ju dock rätt mörkt hår nu så det kommer inte synas så jätte mycket för vill inte bleka mitt stackars hår något mer nu. Men det blir nog bra! Tror knappast det blir fult iaf ;)

Ska slå sönder bilen och alla trafikanter

Publicerad 2012-01-17 23:32:36 i Life style,

Har precis kommit hem efter en helvetesfärd från Säffle. Nästan blivit påkörd, intryckt i vägräcket och tutad på. Ja men vad FAN ska vi göra när vi bara kan köra i 60 knappt ens det? Hade varningsblinkers på också så dom fattar ju att nått är fel. Tror dom att bilen kan flyga eller? Finns inte så mycket att göra åt det när det bara finns ett körfält. Suck. Hur som hellst så är det typ drivaxeln som är sönder. Började redan på vägen dit när vi var i grums. Skakade som jag vet inte vad, jätte läskigt. Blev ju så när vi åkte till sthlm med Crulle också, när vi kom till strängnäs så kunde vi inte gasa över 70 för då började det skaka som inihelvete, inte så jätte kul med en transport med en häst i där bak.. Sen när vi åkte hem kunde vi iallafall köra i 75-80 och efter det har det inte varit något mer. Tills nu.. skitbil.

När vi var påväg hem lite innan khamn så började det gnissla också till och från!? Kul. Vi var inte sådär jätte rädda, nej inget alls. verkligen inte. Trodde bilen skulle gå av på mitten.
Värst var det dock när det kommer en fet lastbil med släp som kör upp i arslet på oss och sen kör om när det blir tvåfiligt, men ändå kör på vårat körfält så vi nästan blir intryckta i vägräcket? Hjärtat satt i halsgropen kan jag säga.

Jag hatar vägtrafikanter!!!! Och Renault.
Köp aldrig Renault!

arrgghh.

Lamicell

Publicerad 2012-01-17 00:20:20 i Utrustning,

Är det bara jag som tycker att Lamicells nya kollektion är grymt cool!? Jag ska lätt köpa det limegröna och det orangea set:et nån gång! (har redan rosa och turkost schabrak)


Domar - dressyrsadel

Publicerad 2012-01-17 00:00:28 i Utrustning,

Ska försöka åka in till hööks eller till häst i örebro och fråga om jag kan lämna in min sadel där för försäljning. Vill dock veta hur mycket dom värderar den till. Köpte den ju trots allt för över 10.000 för typ ett halvår sen så vill ju inte sälja den för hur lite som hellst. Det är ju inte en enda repa eller slitage på den. Men vi får se, ska ta med den nån gång så får vi se vad dom säger!

Publicerad 2012-01-16 23:51:57 i Life style,


Saknar alla underbara ridpass med dig, även om vi inte alltid var på samma kapitel ♥ ;)

en gång i tiden..

Publicerad 2012-01-16 21:34:59 i Life style,

...var jag jätte emo och jätte öh..ja nått
Och tro mig jag har fler bilder, värre bilder. När jag har rött, rosa, blont och slingat i alla hejsan färger. Erik har också massa bilder på mig när jag var JÄTTE emo påstår han!? bastard.

m


Ja tack gode gud så ser jag inte ut så längre.
uppenbarligen så ska man väl testa på alla möjliga stilar?
Innan emo var jag fjortis, skräll?

Afterlife

Publicerad 2012-01-16 16:09:02 i Life style,

Idag har jag typ inget att skriva om? Ska plugga på körkortet som vanligt och äta grapefrukt typ. Haha kul att veta! Slänger upp lite roliga bilder istället för tråkig och ointressant text ;)


aaahaahahah, typ såhär är mina sms till johnathan.









Lejonkungen

Publicerad 2012-01-15 14:53:27 i Life style,

Kollade på lejonkungen igår (haha nostalgi ) så jävla bra! Kollade på den engelska versionen för ville ha orginalet. Har ju bara sett den på svenska när jag var typ 9? Rafiki säger några kloka ord i filmen:

Frisyr

Publicerad 2012-01-15 14:17:58 i Life style,

Jag har funderat lite på vad som passar mig bäst, mittbena eller sidobena? Kan inte riktigt bestämma mig. Men vad tycker ni? :) Jag trivs nog bäst i mittbena faktiskt.


Oj vad kort hår jag hade på bilden till vänster!?
(Ska snart göra ett inlägg om ricinoljan)

Fråga

Publicerad 2012-01-14 22:42:39 i Life style,



Hej! Jag har faktiskt ingen aning, men hon heter iallafall Fredriksberg's Pi och det är Jonna Tallberg som äger henne nu och det var Fam Nyberg som ägde henne innan :)



Pretty little reckless

Publicerad 2012-01-14 16:55:01 i Life style,

Har inget att göra så jag sätter på en film och ler lite
___________________________________

Har kollat lite på OnePiece'ar och har kommit fram till att jag vill köpa en när jag får pengar, såå mysiga :D Men vet inte om jag vill ha en onepiece eller en ziperall, jag tycker personligen att ziperall'erna är snyggast.
Dom här har jag i alla fall kollat in, är mest sugen på leoparden eller den bruna!

Tyra Sjöstedt

Publicerad 2012-01-14 14:32:04 i Life style,

En människa jag verkligen ser upp till är en tjej med namnet Tyra Sjöstedt. Hon är så cool på alla sätt, hon har ett eget företag där dom säljer kläder, skor och smycken (Style By Tyra), hon är modell, hon har haft en egen webbshow (med Kenza) som dessutom var sveriges störta webbshow.
Jag själv följde det slaviskt och jag bara äääälskar Tyra och Kenza tillsammans. De har lagt upp en helt del bloopers på webbshow sidan och jag har nog aldrig skrattat så mycket till bloopers förut som jag gjorde då!

Hon rider också en häst som är på drygt 180cm och väldigt svårriden pga hans storlek, hon har precis tagit upp ridningen efter ett par år utan någon ridning över huvudtaget, och ändå rider hon Dario som om hon aldrig haft ett uppehåll, och både tävlar och tränar hoppning, nu menar jag inte heller låga höjder, utan hinder som ligger på över 1 m, det tycker jag är riktigt starkt jobbat. Hade jag själv haft ett sånt långt uppehåll skulle jag aldrig våga hoppa banor på 1m bara sådär.

Hon bryr sig inte om vad andra tycker utan kör sitt eget race. Jag började inte läsa hennes blogg för så jätte länge sen utan jag har bara vetat vem hon är via Kenza och webbshowen. Men nu på senaste har jag börjat följa hennes blogg slaviskt! Jag älskar sättet hon skriver på och hon kan få en tråkig grej att verka jätte intressant. Och bäst av allt är att hon har humor! Hon är inte lika torr och tråkig som andra bloggare som t ex Kissie eller Dessie utan hon kan bjuda på sig själv och skita i vad andra tycker och ha humor i det hon skriver! + Hon är så sjukt jävla dret snygg!!!!!  waaah.













Alla bilder är lånade från Tyras.se!

Right now..

Publicerad 2012-01-14 13:55:30 i Life style,

..så ligger detta monster i mitt knä och har ett mindre kines ryck, inte jätte härligt att ha en studsande hund på magen när man precis ätit. Meeeen hon är så sjukt söt så ;)





Hahah bara måste lägga upp denna också, Skulle ta en bild på Wimzi och så råkade jag komma med på ett hörn samtidigt som hon slickar mig på näsan? Hahaha.

hey ho, let's go

Publicerad 2012-01-14 12:58:13 i Life style,

Har precis kommit hem och nu sitter jag här och med Sandra och ska snart fritera massa hahaha. Sen ska jag plugga massa körkortsteori för jag vill hellst inte bli halshuggen av B när han kommer hem från semestern.. eheh. Jag har typ iiiiingenting att skriva om så förlåt för att jag är så tråkig.
Ska försöka komma på lite roligare inlägg under dagen så ni får hålla utkik!

.Haha mys kissän :)

Fuckmashine

Publicerad 2012-01-13 16:54:54 i Life style,

Idag på körlektionen gick det skit dåligt, var nära på att krocka två gånger och kollade jätte dåligt i speglarna så B fick tjata på mig jätte mycket och tillslut hotade han med att halshugga mig om jag inte skärpte mig haha.
Men sen så diskuterade vi när jag ska ha uppkörning och prov och vi kom fram till att jag ska boka tid för det om 4 veckor :) Han har semester i tre veckor nästa vecka så därför får jag vänta ett tag då jag vill kunna gå igenom allt med B innan jag fixar uppkörningen och provet. Hade han inte haft semester så skulle jag bokat det om bara två veckor, men det gör inget att det blir två extra veckor för då har jag extra tid på att plugga och köra lite hemma.


Såhär kommer mitt körkort se ut :D

Shoreline

Publicerad 2012-01-13 08:00:30 i Life style,

Hopp, ännu en skoldag att pinas igenom. Men först körlektion! Hade mer än gärna avbokat och sovit en extra timme.. Hade svårt att somna inatt igen men tillslut somnade jag och fick sova ett par timmar iallafall. Dock drömde jag en jätte jobbig dröm så vaknade med världens ångest i magen, usch..
Jag önskar att jag kunde få sova ut på riktigt nån gång, utan drömmar, utan att ligga och vrida sig i sängen, och utan att vakna flera gånger under en natt. Utan bara somna och få sova hela natten.
Men nu ska jag sluta klaga och gå och borsta tänderna.

Shoreline

Publicerad 2012-01-13 08:00:30 i Life style,

Hopp, ännu en skoldag att pinas igenom. Men först körlektion! Hade mer än gärna avbokat och sovit en extra timme.. Hade svårt att somna inatt igen men tillslut somnade jag och fick sova ett par timmar iallafall. Dock drömde jag en jätte jobbig dröm så vaknade med världens ångest i magen, usch..
Jag önskar att jag kunde få sova ut på riktigt nån gång, utan drömmar, utan att ligga och vrida sig i sängen, och utan att vakna flera gånger under en natt. Utan bara somna och få sova hela natten.
Men nu ska jag sluta klaga och gå och borsta tänderna.

Natti

Publicerad 2012-01-12 21:06:59 i Life style,

Nu går jag och lägger mig, orkar inte vara vaken längre. Vill bara att det ska bli helg.. Orkar verkligen inte med skolan just nu. Men måste sköta den nu för att få tillbaka mitt studiebidrag. Wäh.
Slår på tusenbröder att somna till. Länge sen jag såg den serien! Och på något konstigt sätt påminner tusenbröder lite om Broder Daniel? Vet inte varför men jag förknippar serien med att det ska vara BD låtar i den för att det skulle vara "passande"? öhhhhhh

fail bilder

Publicerad 2012-01-12 20:23:03 i Life style,

Haha tänkte gå igenom datorn och lägga upp lite fail bilder på allt möjligt. Enjoy!


Hahaha, det är bara Crulle som lyckas med detta! Hindret ligger på runt 90-95 och hon rev det inte ;) Ändå ser ni att ena hinderstödet lutar! Skillz!!


Sur hästen som jagar bort stackars Pi på ihopsläppet. Efter drygt två veckor fick vi separera dom då Crulle var jätte elak mot Pi, jagade bort henne från de andra och från maten, sparkade mot henne och var helt sinnes sur, men efter några månader fick vi hag problem och testade att släppa ihop dom igen och efter det så var dom som klistermärken på varandra :)


En bild som skulle bli en fin syskonbild blev istället...öh det här?


Hahaha, ja vad säger man? you gotta löv mah brotha


Var inte meningen att detta skulle komma på bild, utan när jag och Crulle posade för Lovisa som stod med kameran så såg jag inte Lovisa när jag låg över Crulles hals pga hennes enorma öron så skulle skämta med Lovisa och kolla upp lite fult, hahaha.


Haha jaa, såhär gör Crulle alltid när hon bryter av från galopp, jag och Sophie brukar säga att hon heilar haha så fult! Ser lite ut som en misslyckad travökning. (Min tränare som rider på bilden)

 


Stackars Johan blev anfallen av pennor.
Meeen så gåre när man däckar ;)

Versus

Publicerad 2012-01-12 19:49:37 i Utrustning,

Som bilden säger, Prestige eller Henri De Rivel? Jag har själv spanat in HDR sadeln ett bra tag, men nu hittade jag Prestige sadeln och vet inte riktigt vilken jag tycker är bäst.. Har hört både bra och dåliga saker med prestige, att den är sjukt skön men att man lätt får stolsits? HDR sadeln har jag inte hört så jätte mycket om..

Vad skulle ni välja? Varför/varför inte?

I can't stop blaming myself for what I did

Publicerad 2012-01-12 18:21:30 i Life style,

Efter ett mycket uppiggande samtal, två korkade monster till hundar och Titanic så känns livet lite lättare. Försökte sova lite också men gick inte så bra när jag såg att Titanic visades på en HD kanal, öh dööööh klart man kollar?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, antingen står hjärnan still eller så är det jobbiga hjärnspöken som virvlar runt där inne, och det kanske inte är så jätte kul att läsa.
Nåväl.. Imorgon har jag körlektion imorgon innan skolan = ingen sov morgon. Slutar dock rätt tidigt vilket är skönt. Har ett rätt skönt schema eftersom jag plockat bort historia + idrott så jag har sovmorgon varje dag och slutar rätt tidigt varje dag utom torsdagar då går jag till halv 4, det är lite små jobbigt eftersom jag börjar 9 och ibland trycker jag in en körlektion innan och då blir det rätt tidigt. Tiderna på körskolan passar bäst på morgonen för annars måste jag sitta och vänta i stan i drygt 2 timmar efter skolan och det skulle jag aldrig orka så jag får offra mina morgonar haha.


Dagens dresscode, hade dock en stickad tröja också.
(förlåt för tråkiga mobil bilder..)

Rock Am Ring 2006

Publicerad 2012-01-12 11:00:48 i Life style,

Sitter och pluggar körkortsteori åter igen på min nästan 4 timmars rast och lyssnar på In flames när dom är på Rock Am Ring 2006, det är sjukt stor skillnad på deras framträdande, jag tycker att dom blivit sjukt mycket bättre live nu dom senaste åren.
Men här får ni en live konsert med In flames på drygt 50 min! Inte helt fel om du frågar mig.

tired of being tired

Publicerad 2012-01-12 07:11:15 i Life style,

Så..trött..
Jag trodde verkligen att jag skulle få sova inatt för att jag var så sjukt trött när jag skulle gå och lägga mig, men nej. Låg vaken till runt 3 och somnade där någon gång, men när jag väl hade somnat så vaknade jag hela tiden istället. Så irriterande.. Jag vill inte sova på dagen heller för då vänder jag på dygnet, men jag måste verkligen få sova snart.
Nu snart ska jag till skolan, ska sitta nere hos Britt i 1 timme sen har jag samhäll, sen har jag håltimme i drygt 3½ timme igen, underbart.

Snygg kropp, ja tack!

whitetrash

Publicerad 2012-01-11 22:17:10 i Life style,

När jag kom hem från skolan idag satte jag och Sandra oss vid TV:n, hann inte titta länge innan ögonen började svika, men det är väl inte så konstigt eftersom jag inte sovit ordentligt på snart en vecka. Dom två senaste dygnen har varit värst, legat hela natten och försökt sova men har bara legat och vridit mig, jag har för mycket tankar. Jag ringde vc igår också om att jag fortfarande väntar på ett brev hem där jag kan få en tid för att göra en remiss som sen kan skickas vidare. Hon sa iallafall att brevet ska komma snart. Mycket väntetid, som vanligt alltså.

Jag ska nog lägga mig i sängen redan nu och dra på Life of Ryan eller någon annan serie att försöka somna till. Förhoppningsvis kanske jag får lite sömn inatt. Det är bara så frustrerande att jag kan vara så sjukt trött på dagarna och kunna somna på två sek (men vill inte somna för jag vill spara på tröttheten tills jag ska sova), men såfort jag ska lägga mig och sova på kvällen så är jag inte ett dugg trött, det är som att tröttheten är som bortblåst.

Jag behöver energi nu, för att orka, mina tankar och all äcklig ångest gör min kropp så utmattad att jag knappt orkar stå upp längre. Mataptit har jag inte heller för den delen. Vissa dagar kan jag gå utan att äta på hela dagen utan att ens känna spår av hunger.

Dagens look

Publicerad 2012-01-11 15:43:51 i Life style,

Idag gick jag hem från skolan. Det var riktigt skönt faktiskt. Tog drygt 35 minuter och då gick jag i en ganska rask takt. Ska försöka gå hem från skolan varje dag nu, skönt att röra på sig. Kanske inte går hem i dåligt väder direkt, men såfort det är någorlunda bra väder så ska jag gå hem.

Jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt.. Känner mig inte på topp direkt så har ju inget kul att skriva om.

Study

Publicerad 2012-01-11 14:51:32 i Life style,

Idag hade jag körlektion. Det gick bra och det var riktigt skönt att vara tvungen att tänka på annat och koncentrera sig på körningen. Jag tror min hjärna behövde det en stund. Men efteråt så kom det tillbaka som vanligt.

Satt i skolan på alla raster och pluggade körkorts teori. Gick rätt bra för en gångs skull, (de som känner mig vet att jag har skit svårt för teorin, och att plugga över huvudtaget.) så idag ska jag försöka göra massa instuderings frågor och delprov. Birger sa att om jag bara ger mig fan på och pluggar nu varje dag med hjälp av olika hjälpmedel så kommer jag klara det galant och kan boka både teori prov och körprov ganska snart.

äckel

Publicerad 2012-01-11 08:02:49 i Life style,

Låg i sängen och försökte sova i fucking jävla 5 timmar.
La mig strax efter 1, kl 6 låg jag fortfarande vaken, och mitt alarm stod på 6.35. KUL.

Jag hatar alla tankar, jag hatar mig själv, jag hatar skolan, jag vill inte gå dit. När sina egna kompisar inte ens vill vara i närheten av en för att man mår dåligt så känns det inte så jätte kul att gå runt i skolan själv. Jag sitter nere hos Britt all ledig tid jag har, och bara 10 minuters rasterna mellan lektionerna känns som en evighet av stirrande blickar.

jag vill må bra

jag vill att allt ska vara över
jag vill bli lycklig
jag vill bli omhållen om nätterna igen

Sova..

Publicerad 2012-01-11 01:04:32 i Life style,

Usch borde sova.
Men har näst intill fått skräck för att sova nu mera.
Dels därför jag har lyckats vända på dygnet så mycket.
Vill inte ligga där ensam och tänka, försöker stänga av tankarna, men det går inte.

Måste upp tidigt imorn för att ha körlektion. Min körskolelärare som var den bästa ever har slutat så det känns ju inte så där jätte kul..
Får väl se hur det går, ska försöka klara igenom en skoldag också, har bara två lektioner, men det är två långa lektioner. Börjar 11 så kommer få sitta i skolan i en timme då körlektionen slutar 10.

Hjärtat

Publicerad 2012-01-10 23:09:38 i Hästar,

Det är nu, nu som jag behöver dig.
Min fina älskade prinsessa. Du hjälpte mig alltid på bättre humör med dina tokigheter..

När jag och M gjorde slut stod jag i din hage och lät tårarna forsa i din päls, du bara stod där och och buffade på mig och la huvudet på min axel som du brukade göra när du ville mysa eller få mig på bättre humör.. Eller när du jämt skulle dreggla ut all din mat i mitt hår och över hela mig och stod där och såg helt oskyldig ut.

Jag önskar att jag kunde få åka ut till dig nu och stå och krama dig i evigheter..

sandstorm

Publicerad 2012-01-10 22:57:01 i Life style,

Finns en risk att det blir lite deppiga inlägg nu ett tag, men som säkert alla redan vet mår jag inte särskillt bra och jag skapade ju faktiskt bloggen för att få skriva av mig. Så de som inte klarar av mina inlägg får helt enkelt skita i att gå in på min blogg.

Ska försöka uppdatera med lite glada saker också..

Worst

Publicerad 2012-01-10 22:07:26 i Life style,

Jag hatar det här, när det börjar bli kväll.
Det är då ångesten ligger på som värst.

Jag orkar inte gråta mer, min kropp orkar inte.
Att ligga i en säng helt ensam och tänka på allt som hänt, jag orkar inte, jag vill inte.
Jag hatar hur allt har blivit, men jag vet, att det endast är mitt fel, det är jag som gjort fel och det är jag som förstört allt. Jag har bara mig själv att skylla att jag mår såhär.

Mitt fel.

Facebook

Publicerad 2012-01-10 20:24:37 i Life style,



Det blir helt enkelt bäst såhär. Ett tag iallafall.
Orkar inte bli påmind, se eller läsa.

~

Publicerad 2012-01-10 08:49:18 i Life style,

Det är nu när man mår dåligt man inser vilka som är sina äkta vänner och inte..

nattsvart

Publicerad 2012-01-08 19:35:17 i Life style,

Det känns som jag är på väg att bli uppäten inifrån av ångesten.
Allt runt omkring mig känns som ett mörker.
Det känns som att tiden har stannat och jag står här ensam utan att veta vad jag ska göra.

Vill bara att någon ska hålla om mig och berätta att allt kommer bli bra igen, för just nu känns det som att jag aldrig mera kommer kunna må bra.

Wake up hate

Publicerad 2012-01-08 15:33:07 i Life style,

Ja...kvällen..kunde ju ha blivit bättre.
pausar alkoholen nu ett tag, mår inte bra psykiskt så ingen bra ide att blanda med alhohol då. uppenbarligen.

My medecin

Publicerad 2012-01-07 17:46:01 i Life style,

Ikväll ska jag iväg till Robert och supa mig dret full.
Jag orkar inte bry mig faktiskt, jag ska bara bli dretfull och skita i allt.
well, thats my night.

release me

Publicerad 2012-01-07 13:29:11 i Life style,

Orden står stilla i mitt huvud
jag vet inte vad jag ska skriva, säga, höra eller tycka.
jag känner mig så smutsig, ful och hemsk.
Jag vill aldrig mer känna närhet. aldrig.
Jag har svikit alla som bryr sig om mig, jag är så ledsen. förlåt

Kingsland

Publicerad 2012-01-06 23:10:32 i Utrustning,

Skulle inte tacka nej ifall någon snäll liten själ där ute har lust att skänka denna sjukt snygga Kingsland jacka till mig. Kostar 2000:- det är väl inte så farligt ;) vavava nån där ute som vill? eller? inte det?
Tänk vad fint man kan matcha med ett marinblått schabrak med röd passpoal! heheh..

good looking guy

Publicerad 2012-01-06 23:05:36 i Life style,

Efter att ha suttit i flera timmar framför datorn/TV uppe i vardags rummet så bestämde jag och min syster oss för att köra ett Twilight maraton, har precis kollat på första filmen nu och självklart satt både hon och jag och pep som små fjortisar när Robert/Edward kom i bild.
Snygga jävla fanskap.



AH men HEJ handsome!?

Dressed to kill

Publicerad 2012-01-06 19:33:24 i Life style,

Jag håller på med en ny layout till bloggen.
Har hållt på med den nu i drygt två veckor och nu börjar det äntligen ta sig! Lite småfix kvar bara och en passande header till så ska den bli klar :) Har hållt på hela dagen idag, men nu har jag tröttnat lite så tar en paus och pluggar lite körkortsteori istället.

Ni får hålla utkik på bloggen, det kommer bli en stor förändring! :)

2 år

Publicerad 2012-01-05 02:52:37 i Life style,

Här kommer lite jämnförelsebilder och en liten "berättelse" för min och Crulles resa genom hoppningen på två år. Jag ska försöka skrapa ihop lite text och bilder på dressyr fronten också. :)

Ibörjan ville hon inte hoppa alls. Jag vet inte huuuur många gånger jag gav tyglarna till mamma och gick iväg och grät över att allt gick så jävla dåligt.
Hon ville inte gå över bommar på marken, eller upphöjda cavaletti. Hoppa var ju inte ens på tal om. Efter en tids kämpande kunde vi iallafall hoppa enstaka 40-50 hinder, inga charmiga hopp direkt. Sen kunde vi tillslut hoppa ett 70 hinder och jag var fullständigt överlycklig. Men sen hände det en olycka när vi skulle hoppa och hon stupade på frambenen och efter det var det blankt i hennes huvud. Då börjades det igen, någon liten bom på marken skulle hon absolut inte gå över, och "hoppa" över ett 50 hinder fanns inte ens på kartan. Hon var så fruktansvärt osäker på sig själv och det gjorde att hon inte ville. Jag blev också riktigt osäker efter ett tag och då blev det att vi slutade hoppa på flera månader.

Sen började jag fundera på att jag ville ju faktiskt hoppa, jag ville ju tävla hoppning! Så jag gav mig fan på att vi skulle bli bäst i hoppningen. I början lullade vi runt med knappt ens 30 hinder för att stärka förtroendet på både henne och mig. Sen började vi klättra sakta uppåt. Efter ett tag så startade vi en träningstävling, vi travhoppade 70cm och den gick kalas bra. Felfri. Tror ni jag var lycklig? ohja.
Dock var det ju massor av jobb kvar, både min och Crulles osäkerhet, sitsen, grundgaloppen, ja listan kan göras lång.







Men sen hände något, jag la ner hoppningen en sväng till och byggde förtroende på marken och i dressyren istället. Sen när jag började hoppa igen så var hon som förändrad. Vi kunde börja hoppa i galopp och inte i trav, vi kunde faktiskt komma runt en hel bana utan en enda vägring. Vi kunde faktiskt ha ett helt ridpass, utan en enda vägring. När hon förut kunde vägra 20 ggr på ett ridpass. När hon bara vägrade 10 gånger var jag överlycklig liksom.
Jag och Annie började hoppa rätt mycket där ett tag och jag bestämde mig för att anmäla mig till ett meeting i Strängnäs, 60 och 80 klassen. Jag va skitnervös, herregud 80 liksom!?. Men med mycket peppande från stallkamrater och Annie som tjatade på mig dag ut och dag in så lyckades vi på något sätt komma över den där rädslan. Jag var inte ett dugg osäker längre.
Tävlingen i strängnäs gick galant, kom 5a och fick en enorm rosett i 60 klassen. Hoppade tre hinder i 80 klassen då vi gick omkull på det tredje då Crulle var så sjukt trött i kroppen. Men jag var så glad, min lilla häst som inte ens ville kliva över en bom på marken kunde hoppa en 80 bana trots att hon var helt slut, hon kämpade verkligen in i det sista.



Men efter strängnäs hamnade vi i en svacka igen, jag blev osäker, jag vet inte varför jag blev det, men det förstörde något så fruktansvärt mycket för Crulle. Vi kunde iallafall hoppa 60 hinder utan tvekan, men högre än det så var det stopp.
Men sen började jag "hoppträna" lite smått för Annie och vi kom över det där tillslut, vi började arbeta på en bra grundgalopp, få kontroll efter och före varje hinder. Annie hjälpte mig och Crulle enormt mycket. Efter några veckors träning kunde vi hoppa hinder som låg på 1.10 utan att ens blinka. Det kändes helt overkligt. Vi hoppade en bana på 90 som gick heeeeeelt perfekt. Galoppen flöt på riktigt bra genom hela banan och vi kom över varje hinder utan problem. Där avslutades våran resa i hoppningen. Jag är så glad att den slutade som den gjorde, jag tror inte den kunde slutat på ett bättre sätt. Älskade älskade häst. Allt kämpade gav resultat.





heartbeat

Publicerad 2012-01-04 02:02:52 i Hästar,

För ungefär en månad sen hittade jag en häst på annons som jag verkligen fastnade för. Hon hade allt, färgen, åldern, stamtavlan, höjden, allt. Problemhäst (slänger typ av sina ryttare).  Jag som älskar sånt där, problemhästar, något att kämpa med.

Hon var "billig" kostade ca 25.000. Annonsen är dock borta, men jag vet att hon inte är såld. Jag får panik av att veta att min drömhäst finns därute, men jag kan inte köpa henne. På grund av ett jävla jobb. Ni anar inte hur frustrerande det är. Jag kan inte sluta tänka på henne.. Så sjukt jobbigt så ni anar inte.

vill.ha.nu.

Nyårs lista som alla andra redan gjort

Publicerad 2012-01-03 23:57:16 i Life style,

Ja jag kan ju inte vara sämre än alla andra och göra denna lista.
Känner mig tvungen, heeh

1. Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Åh.. ja herregud. Druckigt alldeles för mycket och gått bakis till skolan ett antal gånger, inget jag rekommenderar.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga.

3. Blev någon av dina vänner föräldrar i år?
Ja :)

4. Dog någon som stog dig nära?
Nej tack gode gud.

5. Vilka länder besökte du?

Skåne? haha nejdå, var faktiskt aldrig utomlands

6. Är det något du saknar 2011 som du vill ha mer av 2012?
Alla goa hemma fester hos bror.

7. Vilket minne från 2011 kommer du alltid komma ihåg?
- När jag åkte hem från sthlm efter att ha lämnat Crulle. Värsta resan jag någonsin varit med om.
- Veckan då jag och Sandra hade hand om huset, herregud vilken jävla vecka. Förändrade mitt liv helt klart. Har nog aldrig haft så kul förut helt ärligt.
- När jag och Crulle hoppade en oxer på 1.10, den känslan var oslagbar..
- När vi lämnade bort Freke.

8. Vilken var din största framgång 2011?
Crulle. Allt kämpade med både dressyren och hoppningen gav resultat.

9. Största misstaget 2011?
Oj.. Jag har faktiskt gjort rätt många misstag under 2011, men det har alltid löst sig så inget jag direkt lider över nu.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig under 2011?
Ja, urinvägsinfektion typ 10 ggr om inte mer, njurproblem, magkatarr m.m

11. Årets bästa köp?
Min dressyr sadel helt klart.

12. Vad Spenderade du mest pengar på?
Min dressyrsadel hehe, och alkohol..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hoppträningen jag hade för Annie när jag och Crulle slog vårat rekord. Då var jag som gladast.

14. Vilka låtar kommer du alltid minnas som sommaren 2011?
HAHA, just nu typ Rihanna-only girl in the world (syster fattar) och Sounds of a playgrounds fading med In flames, känslan att höra första låten, för första gången på nya skivan. Rysningar.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med förr?
Helt klart mycket gladare.
Och den anledningen är nog för att min älskade syster flyttade hit och jag bröt upp med K vilket gjorde att jag slapp allt som hänt och kunde starta om.

16. Vad önskar du att du hade gjort mer?
Brytt mig mer om mig själv och mina känslor.

17. Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Skitit i skolan. Brytt mig för mycket om fel personer.

18. Hur tillbringade du julen?
På bästa sätt med familjen på dagen och sen på kvällen på nightsift med fantastiska människor.

19. Blev du kär i år?
Ja det blev jag.

20. Årets favoritprogram?
Solsidan och One tree hill

21. Bästa boken du läst?
Läste bara en bok i år, pojken som kallades det. Grym bok, hemsk dock.

22. Största musikaliska upptäckten?
Måååånga.

23. Jobbigaste 2011?
När jag och mamma lämnade Crulle i stockholm.

24. Något du önskade och fick när du fyllde år?
Pengar, men In flames biljetten på julafton var inte så dum den heller!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Ett jobb.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Jag förfestade hos bästaste Simon för att sen dra vidare till Nightshift. Sen åka bakis som ett as på släktträff och nästan spy ner hela bilen påvägen dit. Lyckades dock hålla mig. Men det var nääära.

27. Finns det något som skulle kunnat göra 2011 lite bättre?
Absolut. Men det är bara att blicka framåt och satsa på 2012!

28. Hur skulle du beskriva din stil 2011?

Lite allt möjligt. Min egna stil helt enkelt?

29. Vad fick dig att må bra?
Min underbara familj, vänner och Crulle.

30. Vem saknade du?
Pappa, Crulle, Freke

31. De bästa människorna du träffat?
Har träffat många bra människor! Men de jag är gladast att jag träffat och lärt känna är nog Fredrik och Johnathan skulle jag tro.

Om

Min profilbild

I denna bloggen har bara fåtal lösen till då jag skriver såpass personliga inlägg i den. Min allmänna blogg www.chipolina.blogg.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela