blashbob

Domar dressyrsadel

Publicerad 2011-03-29 13:34:58 i Hästar,

Såg precis att dressyrsadeln jag köpte har dom sänkt med 2000 kr nu haha surt eller vadå! Skitsamma nu är den min iaf ;) Här kommer min recension av den:

En riktigt snygg dressyr sadel som är värt varenda öre man betalar för den. Sjukt skön att rida i, djupt mjukt säte man får en känsla att man kommer "närmare" hästen när man rider. Den har bra passform och formar sig lätt efter hästen. Bra knästöd och kvalitéts läder!
Jag vet inte om jag inbillar mig nu men när jag red med denna sadeln så kändes det som att Crulle höjde ryggen mycket mer och fick ett mer "sväv" i steget.

En 10 poängare!

oj

Stan

Publicerad 2011-03-28 14:23:53 i Life style,

Nu tar snart jag och Micke till stan för att köpa lite smink och en klänning till Leias dop.
Igår kom också min dressyr sadel, sjukt nöjd är jag! Riktigt skön att rida i och den passade Crulle perfekt, tror hon också tyckte om den för hon va ovanligt snäll igår ;) haha nej men kommer upp ett inlägg + bilder på/om den lite senare för nu måste jag dra!

Nu kommer klag Karro fram, bara så alla ve...

Publicerad 2011-03-27 07:42:20 i Life style,

dsc08608 (MMS)

Nu kommer klag Karro fram, bara så alla vet. Jag har haft feber många gånger, men såhär dåligt har jag aldrig mått helt ärligt. Har vaknat 70 tusen gånger inatt och nu ger jag upp. Halv 7 är klockan ca och jag håller på och kokar nudlar.

huuuuuuuvvvvvvaaaa

Publicerad 2011-03-19 18:41:11 i Life style,

vaknade upp med den värsta baksmällan ever imorse. Gjorde nästan lite ont i hjärtat att se Micke så pigg o glad imorse ;) hahaha.

Sen åkte vi till stallet direkt vid två och skyndade oss att fixa iordning allt, man kände sig ju inte lite trashig när man kom till stallet i strumpbyxor dock haha.

Skulle egentligen ut idag med men skiter i det och kör på myskväll med bästa istället
Och 18 mars klassad som den offentliga hatdagen. bara så alla vet.

yuk

Det är uppenbarligen någon som inte gillar...

Publicerad 2011-03-18 08:05:20 i Life style,

dsc08568 (MMS)

Det är uppenbarligen någon som inte gillar oss uppe i himlen just nu. Det första jag och sandra gör när vi ska gå ur bilen är att BÅDA drar oss och ligger och sprattlar i snön. Nu när stallmorgonen äntligen är klar så fastnar vi SJÄLVKLART med bilen. Jag orkar inteeeeeeee!!!!!

Träning

Publicerad 2011-03-13 18:37:00 i Hästar,

Idag tränade jag och Crulle i knutsbol för Lovisa :) Hon krånglade lite när vi skulle lasta henne, men efetr ett tag gick hon in. Och när vi väl hade börjat åkt så stod hon still hela vägen till Knutsbol. Träningen gick sjukt bra! Det va det bästa ridpass jag haft på Crulle någonsin, vilken känsla alltså! Crulle har inte orkat bära sig i galoppen i form pga att hon inte haft muskler för det. Men idag så höll hon formen i flera varv, till och med i höger varv, ihh min duktiga tjej. Är så grymt nöjd med henne.

Här kommer lite bilder, vissa är dock suddiga och överredigerade för att få fram liiite skärpa haha.

uil

 

kj

j

hj

h

k

myyys

Publicerad 2011-03-11 16:22:10 i Hästar,

Idag hade jag lunchfodring i stallet, Micke va jätte snäll o åkte hem på sin håltimme för att skjutsa mig till stallet, aww <3 När ja kom till stallet så va de så fint väder så jag gick direkt till Crulle och tog av hennes två täcken (ett regntecke + stalltäcke) och de va sååå skönt tyckte hon :D Sen stod jag och mös massa med henne och hon la sitt huvud på min axel och nästan somna, så himla mys!

Sen gick jag in o mocka och fixade allt i stallet + fyllde på vatten åt alla hästarna i hagen. När de va klart så hämta jag Crulle och så gick vi ut o gick i en timme! Min ögonsten <3 Prisse stod och gnägga heeeeela tiden när jag tog hans fru ifrån han haha, det skär i hjärtat av att höra hans gnägg! http://publishme.se/1871738/entries/article/116714724/Men måste ju kunna få ta ut Crulle ur hagen, what to do liksom. När vi kom tillbaka så fodrade jag alla som skulle ha lunch och bytte täcke på Prisse och satte på Crulle ett regntäcke.

Seeeen , nej jag skoja, sen gick jag till bussen och nu sitter ja hääär :D Håller på och pluggar lite men jag åker till säffle sen så kände mig tvungen att pausa pluggandet och uppdatera ;)

Saknar min micke <3

hj


aj..... fast ne

Publicerad 2011-03-08 20:32:36 i Hästar,

Red ut på idag istället för det blev inget igår, men de gick väl bra, ibörjan... haha. Ne men det hade börjat skymma lite när vi kom ut och så blåste det lite grann. Och eftersom Crulle tror att allt äter upp henne när man rider ut ensam (oftast iaf) så slutade de kanske inte som ja tänkt mig.

De va ganska halt och slaskigt på de flesta ställena så skrittade för de mesta eller hade lugn trav. Men sen så kom de en raksträcka där de bara va grus väg, så tänkte att jag skulle passa på att galoppera där, vi hinner väl galoppera några steg tills hon börjar skena iväg (för ja de är ju såååå kul att springa) men sen så blev hon rädd för något och slängde sig åt sida, helt oförberett så flyger jag som en vante, men tur som va så landade jag på fötterna, dock bara i typ en halv sekund, innan jag slog i marken med sidan av ryggen. Gjorde lite ont när jag landade men jag ställde mig upp på nån mille sekund för jag såg ju inte vart Crulle hade tagit vägen, men hon stod lite längre bort ganska chockad haha.

Men sen red vi tillbaka och då gick de bra, avslutade med lite skritt och trav i paddocken för att känna på henne om hon va halt eller något för säkerhets skull, mend e va hon inte :)

Min fjantfia!

hm

huvva!!

Publicerad 2011-03-07 01:46:23 i Life style,

Fy helvete vilken seg dag detta varit, somnade runt 5-6 på morgonen för jag mådde så jääääävla illa och så delade jag och micke på en minimal madrass med en kudde.. haha, sen vakna vi runt 12 och herre jesus vad bakis man va, länge sen man mådde så dåligt "dagen-efter" haha fy!!

Sen så hitta vi ingen skjuts så vi fick GÅ från bokia till micke, de va ganska skönt att gå fast man mådde piss för de va fint väder ;D Men sen när vi kom hem till micke så gick vi och la oss (kom väl hem runt 2 halv 3) och så sov vi till typ halv 5 för då hämta mamma mig haha. Sen vare bara att bege sig till stallet, kan ju säga såhär att ja va jävligt opepp på att åka till stallet, tur att jag har en söt häst! hahaha.

Imorn ska jag ta bussen tidigt till stallet och rida ut en lång tur på min lillskrutt tänkte ja :) mys!

l


typ godmorgon?

nananna

Publicerad 2011-03-04 11:15:04 i Hästar,

Idag har jag varit duktig ;) Hjälpte mamma med stallmorgonen, gick faktiskt ganska snabbt, kom till stallet ca halv 7 och vi va klara med utsläpp + fodring + mocka + sopa + fixa mat (till Crulle) + vatten när kl var strax efter 7 :) Fan va snabbt de går när man är två!
Sen när vi kom hem så gosa ja ner mig under täcket igen brevid Micke, mys! Han skulle dock åka iväg till skolan vid 11 så nu sitter jag här o kan inte sova, sängen är för tom för att sovas i nu ;) nerå haha

Och nu när jag inte har skola på morgonen längre så kommer jag hjälpa mamma med morgon fodringen varje gång hädan efter, de blir hon nog glad över.

Idag kommer Sandra igen! Ikväll blir det nog att åka hem till Martin skulle ja tro.

cecec


hoppa

Publicerad 2011-03-03 17:05:38 i Hästar,

Idag är det hoppning som står på schemat :) då blir nog fisan glad hih.

htyt


hade ingen bättre hopp-bild, alla ligger på hårddisken ><

fet diss

Publicerad 2011-03-02 16:01:04 i Life style,

Ger en stor fet diss till Exklusiv!
Beställde ett paket från dom den 25 december, fick inte paketet förens den 1 mars! Och hade ringt två gånger och mailat en gång, mailet fick jag inte ens svar på.

När jag ringde häromdan så hade mitt paket kommit till karlskoga och legat där i nästan en månad!? Men inte hade jag fått varken mail, brev eller sms om att de hade kommit. SUCK! De va ren tur att dom inte hade hunnit skicka tillbaks paketet när jag hämtade ut det.

På deras hemsida så står det att leverans tiden är mellan 7-14 dagar, bullshit! En kompis till mig bestäldle också därifrån för ett tag sen och hon fick vänta i en månad innan hon fick sitt paket.

Och sen måste jag dissa deras huvor också, finns inget att sätta fast huvan med på tränset så den kan jätte lätt åka av om man har otur. Nåväl, nu har jag fått mitt paket och jag kommer aldrig mer beställa därifrån igen.

kl

eheh

Publicerad 2011-03-01 12:48:14 i Life style,

råkade just sminka mig, inte så bra kanske med tanke på att jag har ögon infektion. ojsan.
känner redan nu hur ögonen börjar svida, men äsch får skylla mig själv. Men vad gör man, får ju inte ha linser så då måste jag sminka mig! Annars känner jag mig jätte ful, passar ju inte i glasögon :(

hj

haha!

Om

Min profilbild

I denna bloggen har bara fåtal lösen till då jag skriver såpass personliga inlägg i den. Min allmänna blogg www.chipolina.blogg.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela