blashbob

Drop the world

Publicerad 2011-10-30 11:52:10 i Life style,

Igår kväll blev det först förfesta som en tok hemma (ingen bra kombination att vara ensam hemma i ett stort hus med hög musik och alkohol, det leder till saker som gör ont.) sen tog jag bussen till Sandra och Rasmus, riktigt trevligt! Sen blev det Harrys, ganska mycket folk, nästan fullt.

Sen åkte jag hem och vaknade på det bästa sättet. :)

Nu ska jag iallafall försöka göra en omelett, Rasmus försökte förklara för mig igår, så får se hur det går. Men hallå hur svårt kan det vara att göra en omelett? Haha det märks! Ikväll har jag kvällsfodring i stallet, så jag ska sitta hemma hela dagen idag och äta omelett (hahah) och kolla film. Kommer inte orka göra någonting idag känns det som, mörbultad, stel och bakis. Har jätte ont i det vänstra pekfingret på nått konstigt vänster.. Haha jaja.


Vem tror ni inte vaknade upp med världens jävla magkatarr? Jo precis, jag.
Dagens räddning: Omeprazol.

When I held ya'

Publicerad 2011-10-29 16:50:58 i Life style,

Ikväll blir det utgång! Sitter nu hemma och förfestar för mig själv, kom precis hem från stan och stallet.
Sitter just nu och lyssnar på Andreas Larsson's låt Kvistar och Palt hahahaa så jävla bäst låt. Har lyssnat på den så mycket nu så att jag kan nästan hela låten utantill.

Ikväll tar jag bussen till Sandra och Rasmus sen drar vi vidare till Statt troligen. Jag har dock ett problem, klädproblem som vanligt.. Gah orkar inteeeee. Att man aldrig kan få gå en dag utan att ha världens klädproblem alltså. Nåväl, nu ska jag hoppa in i duschen för andra gången idag sen drar jag vidare!


åååååå snyggt hår.
Ge mig. Nu. Bra. Tack!

Drugs don't work

Publicerad 2011-10-29 13:32:00 i Life style,

Gah har blivit så jobbigt beroende av denna juvliga dryck. Vitamin Well, Care. Så jävluskt god haha. En annan stor favorit är Vitamin Well, Defence.
Har smakat på alla sorter av Vitamin Well och inte en enda är äcklig. Men dom här två är dom två absoluta favoriterna.


Speeding cars

Publicerad 2011-10-25 14:16:22 i Life style,

The OC är nog den bästa tv serien som någonsin funnits, finns självklart många bra som dhw, the hills osv, men The OC är nog the best of the best asså. Har kollat på alla säsonger 3 gånger nu och skulle lätt kolla om alla säsonger en fjärde gång.

Marry the night

Publicerad 2011-10-24 22:42:25 i Life style,

Hur kunde jag ens tro sådär?
Jag duger inte, jag vet ju det, men ändå så ska jag inbilla mig saker.
Jag är så jävla patetisk.

___________________________________________________________



Min fina tjej.. Du är allt jag har..

Brand new shoes

Publicerad 2011-10-23 14:48:15 i Life style,

Men BAH.
Vill ha pengar..
plastikoperationer, hårförlägningar, hårfärg, massa nya kläder, skor osv.
suck.


snyggaste människan som någonsin skådats på denna jord.

hmm

Publicerad 2011-10-23 13:52:49 i Life style,

Alltså.. va? Jag har inte träffat någon? Fattar inte ett ord av vad som står, så den som skrivit denna kommentaren får mer än gärna förklara vad den menar, och med namn..


wait... what

Publicerad 2011-10-22 19:15:49 i Life style,

Gårdagen började med att jag va i skolan sen kom Lovisa och hämtade upp mig och så åkte vi till stallet. Tog bara in Crullet och borstade och gav henne lite kärlek sen gick hon gå ut igen.
Sen åkte jag hem och duschade och förfestade lite för mig själv (haha..) och sen fick jag skjuts av min snälla mami till busstationen där Niclas och Johnathan mötte mig :D Drog till en lägenhet som va... liten. Mitt rum är nästan dubbelt så stort som hans lägenhet va (inkl. hall, toa etc).

Det va en rolig kväll utan en enda "dum tanke". Riktigt skönt att få slappna av lite för en gångs skull. Kvällen slutade med att Johan och Johnathan spydde och Johan däckade, sen försökte jag sova brevid Mr snarkzon Niclas. Gick inte bra kan jag lova! Fick sova i typ 10 min sammanlagt haha. Det resulterade med att jag sov nästan hela dagen idag medans Niclas och Johnathan kollade på nån kass film om Hitler.

Nej ska snart ta och dra mig iväg till hästapållen och pussas lite med henne :3 Sen ska jag ta en lååång dusch och sen kanske jag joinar Sophie, får se hur jag gör, är så jävla trött!


... vadå? jag? näääe...

Alias

Publicerad 2011-10-17 23:35:49 i Life style,

Idag åkte jag till stallet med Lovisa :)
Red på hacket idag med hoppsadeln, hon va sååå fin. Gjorde mycket övergångar från skritt och trav, och tempoväxlingar i trav. Hon gjorde riktigt fina travökningar idag! Jobbade med lite skänkelvikningar i skritt och hon tog dom jätte fint. Lyssnade kalas bra på skänkeln. Tänkte att jag ska testa i trav också, först tyckte hon det var lite krångligt så hon saktade av till skritt i början. Men sen efter några gånger gjorde hon riktigt fina flyttningar i trav, så idag va hon dyyyr! Imorn blir det nog longering för Crulles del :)


Svante och Simon var lite självmordbenägna i söndags morse..
Ingen bra ide att ligga och vila mitt på vägen hahaha

Say what

Publicerad 2011-10-17 21:07:39 i Life style,

Undrar om Crulle har något att säga med det här? Hon verkar vara vädlgit kräsen med hö:t eftersom hon sprider ut det i hela boxen istället för att äta det, pucko häst hahaha!

Jag bryter nacken av din häst

Publicerad 2011-10-17 19:05:48 i Life style,

Här kommer lite bilder som Lovisa (www.nikonda.blogg.se) tog på framridningen i söndags!


Älskar den här bilden på något sätt




fullkomligt älskar färgerna!!
synd bara att hon går i fel steg :(

Day after tomorrow

Publicerad 2011-10-16 18:30:33 i Life style,

Jaha.. Kanske ska berätta hur tävlingen gick.
Lastade ur henne och hon var inte ett dugg stressad, gnäggade lite grann men stod sen och halvsov när vi "klädde" på henne. Det är riktigt skönt att ha en häst som inte stressar upp sig.

Hur som hellst så på framridningen kändes hon helt okej. Hon flyttade för skänkeln och lyssnade bra. Kom på ett räcke på 85-90 cm och hon vägrade. Tog det igen och hon hoppade näst intill stillastående. Men massa beröm och så tog vi det igen, där hoppade hon lite bättre men jag hängde inte riktigt med då det vart ett kråkhopp.

Skrittade henne lite sen gick jag till den andra framridningen som var inne i ett av ridhusen för att vänja henne att hoppa innomhus då tävlingen skulle vara i det andra ridhuset. Hur som hellst kom på en oxer som va ca 70-75 cm och hon vägrade. Tog det igen och hon hoppade av helt okej, inte perfekt men absolut inte fel/fult.

Nöjde mig med det och gick ut och gick till det andra ridhuset då jag skulle in nästa.
Innan jag fick startsignal så låter jag henne nosa på ett av hindrena som jag tyckte var mest tittigt, hon brydde sig inte ens att titta på det. Fick startsignal och red mot första hindret, höll om med skänklarna och kände redan innan hindret att hon tvekade så jag smackade till och duttade till henne med spöt. Hon vägrade. Kom igen och försökte ha lite större steg på henne, men inte ökad. Vägrade igen. Sista gången nu och nu började jag bli lite irriterad, hon va knappast rädd, hon var bara helt enkelt vrång och dum. Gjorde en volt och kom på hindret, kände hur hon började sakta in så la på spöt på bogen. Ingen reaktion, sista vägran och utesluten.

Kan säga det att jag var sååå nära på att tårarna skulle börja forsa när vi red ut, men höll in dom tills jag kom ner på parkeringen där forsade det. Vet inte vad jag ska göra, Crulle KAN hoppa 90cm, jag va inte ett dugg nervös och jag var inte osäker. Jag red an som jag gör hemma och tänkte inte speciellt mycket på allt folk och inte Crulle heller. Förstår helt ärligt inte varför hon stannade, hon var inte nervös eller dylikt.

Hon har fått ett litet överben på h. fram för nån vecka sen, men det har inte blivit större och hon har inte varit öm/varm eller något liknande. Hon har inte haltat eller något och allt har varit fläckfritt så tror knappast att det är det som är problemet men kommer hålla extra koll på det nu.

Jag vet inte vad jag ska tänka, är det något fel på henne? eller är hon helt enkelt inte en tävlingshäst? jag vet inte. Jag vet ingenting...

Stronger

Publicerad 2011-10-14 18:34:39 i Life style,



JAG ÄR STARK!


Idag ska jag skjuta alla tankar åt sidan och bara försöka ha kul. Jag kan gråta och deppa imorgon.

Feel the weakness

Publicerad 2011-10-13 12:59:48 i Life style,



För det första, kommentera med namn. För det andra, jag tror knappst att Crulle mår dåligt för att hon får stå "många dagar", 4 dagar har hon stått, och jag tror inte hon dör av det. Det är bara bra för henne att hon kan få vila lite så att allt nytt emd hoppningen kan sjunka in lite. Visst inte så jävla bra att låta henne stå innan tävling, men hon kommer ridas nu varje dag tills söndag (4 dagar) så tror inte hon har "tappat" något under vilotiden. För det tredje, Klart jag får lite ångest över att jag låter henne stå i så många dagar, och att jag låter min svåra tid gå ut över henne är jävligt fel. Men som sagt, tror inte hon dör av att stå några dagars vila.

 

Feels like shit

Publicerad 2011-10-03 23:01:22 i Life style,

Känner mig så jävla stendöd.
Allt bara står still, känner mig tom och tankelös.
Hatar när man mår såhär, vet inte vart jag ska ta vägen..

Imorgon är det iallafall studiedag, ska bli riktigt skönt, behöver vara ledig och tänka lite.
Ska träffa Sophie och Sandra imorn, ska fixa in Neptune i TDB och sen ska jag och Sandra åka till stallet för lite häst terapi och syster snack. Har blivit dåligt med det på senaste, både hon och jag har haft fullt upp.

Jag har varken ork eller lust att lägga upp någon bild så ni får nöja er med en tråkig text..

Hold on to your dreams

Publicerad 2011-10-02 21:07:10 i Life style,

Idag hade jag hoppträning på Crulle för Annie :) Gick riktigt bra! Två vägringar, men heeelt mitt fel, jag som inte var uppmärksam och en gång blev det ett missförstånd. Men det är skitsamma för det är de första vägringarna på flera veckor! Resten av passet gick riktigt bra, fick hoppa en bana med hinder som låg på 90 och 85, tyckte det gick mycket bättre denna gången än vad det har gjort andra gånger då jag hoppat bana.
En sak jag måste träna på är att inte tappa koncentrationen efter halva banan. De första 4-5 hindrena går skitbra, men sen tappar jag koncentrationen och bara stressar resten av banan. Det måste jag tänka på att jag måste behålla lugnet och koncentrationen genom HELA banan.

Jag tycker att vårat flyt och grundgalopp känns riktigt bra nu iallafall. Förut fick jag hålla in henne som satan innan och speciellt efter hindret, hon rusar gärna iväg, men nu behöver jag inte alls sitta till och hålla in henne lika mycket som förut och det känns riktigt bra! Jag har mer kontroll nu när inte allt är så hastigt och slafsigt.

Dock har jag en riktigt ful ovana att titta ner på hindrena, vilket resulterar kanin hopp och att Crulle blir framtung och river. Men jag är bättre på att titta upp när jag rider en bana för då måste jag planera vart jag ska med blicken och vart nästa hinder är.

Men en sammanfattning av dagens träning är att jag är riktigt nöjd över passet. Speciell hur bra Crulle lyssnade på mig, hon ökade när jag ville och hon samlade ihop sig när jag ville.


Måste också tacka denna underbara häst över hur mååånga gånger hon räddar mig över hindrena. Vet inte hur många gånger jag kommit fel i sadeln och ryckt henne i munnen och stört henne under/före hoppet, men ändå hoppar hon. Ingen förstår hur mycket jag älskar Crulle, hon är så jävla bäst på alla sätt och vis. Både hon och jag har utvecklats så jäkla mycket på bara några månader.

Förr har vi vägrat och sen är vi på ruta ett igen för att jag har tvivlat och hon har blivit osäker, men nu när vi vägrar osv så stannar vi kvar på samma ruta (och om inte hoppar en ruta fram!) och bara kör på som inget har hänt. Jag litar på henne till 100% nu och hon litar på mig till 100%. Förut så litade varken jag på henne eller hon på mig. Men nu känns det verkligen att när vi rider så är vi ETT tillsammans. Som att vi sitter ihop.



Min älg/kamel/björn <3

Om

Min profilbild

I denna bloggen har bara fåtal lösen till då jag skriver såpass personliga inlägg i den. Min allmänna blogg www.chipolina.blogg.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela