blashbob

Quiet

Publicerad 2011-11-30 23:41:07 i Life style,

Det står stilla.
Jag sätter på mitt pokerface och låtsas som ingenting.
Du får lösa det här.

One day or another

Publicerad 2011-11-30 23:12:22 i Life style,

Jag ska sova själv för första gången på vääldigt länge. Känns riktigt tungt faktiskt.. Har så jävla svårt att sova på nätterna när jag är ensam, känner mig så övergiven, trots att jag vet att jag inte är det. Vet inte varför det känns så.
Har ju hundarna här iaf så blir ju inte helt ensam, men inte samma sak som att ha någon brevid sig och att ha två hundar brevid sig.
Känner på mig att detta kommer bli en lång natt.. Har morgonfodringen i stallet imorn också så kommer vara döds trött imorgon. Ska kolla klart ett avsnitt av The Hills sen ska jag försöka lägga mig..

Hade föresten i ricinolja för första gången idag, ska bli spännande om det funkar! I hope so :)

Desperate

Publicerad 2011-11-29 09:55:38 i Life style,

Är desperat efter långt hår nu. Så har skickat efter en ricinolja som ska tydligen vara riktigt bra. Normalt växer håret ca 1 cm i månaden, om man använder ricinolja 3 ggr i veckan så växer det upp till 5 cm i månaden! Helt underbart. Jag vet dock inte om det funkar, men jag är ganska säker på att det gör det med tanke på hur många olika före och efter bilder det finns på google och det är många storbloggare som använder det, t ex bettybooze och Kandylandy.

Man kan också använda det på ögonfransar/ögonbryn, jag har ju redan långa ögonfransar, men mina ögonbryn är åt helvete så jag ska använda på både ögonbrynen och håret!

Får hoppas det funkar på mig också för jag är sjukt sugen på att få långt hår igen! Billigt var det också, en flaska på 500ml kostar endast 85:- på bodystore.
Man kan köpa på apoteket också men då kostar 50ml 45:- så det är ganska mycket dyrare. Dock är denna oljan egentligen till för tarmbesvär och används som laxeringsmedel haha och flaskan måste man fråga efter på apoteket då den står bakom disken (varför vet jag inte?) så kanske lite pinsamt att fråga efter, jag rekommendear att beställa hem från bodystore istället, mycket billigare, inte lika pinsamt och riktigt bra leverans! Beställde mitt igår kväll vid 9 och dom har redan skickat iväg paketet.



this shit will fuck you up

Publicerad 2011-11-26 21:08:22 i Life style,

Jag vill skriva allt jag känner, jag vill skriva om allt bra och om allt dåligt, jag vill bara skriva, men varför ska det vara så jävla svårt att få ur sig alla ord ur hjärnan och ur munnen eller i detta läget, ut genom fingrarna?

På samma gång så vill jag inte skriva, eller prata. Jag vill inte tynga ner andra med mina problem. Jag vill inte att folk ska veta hur jag mår, jag vill inte att folk ska kunna se igenom mig och veta hur jävla svag jag är. Jag vill visa mig stark inför världen och ta allt som kommer emot mig.

Jag vill vara stenhård samtidigt som jag vill vara mjuk och öppen. Jag vill allting och ingenting. Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till, jag vill göra båda sakerna som är tvärtimot varandra. Hur fan kan man vilja motsatsen till det andra och tvärtom? Det är ju något fel på mig.

I love you

Publicerad 2011-11-26 18:03:24 i Life style,



What am I supposed to do when the best part of me is leaving?
I'm falling to pieces
I'm still alive but I'm barely breathing,
I'm falling to pieces


Just like me

Publicerad 2011-11-16 16:36:42 i Life style,

Idag är det kvällsfodring i stallet. Åker dock dit med bussen vid 5 för att jag ska hinna rida innan mamma kommer och hjälper mig med insläppet och fodringen.

Idag har jag fått äran att rida Lovisas häst Hep star "Heppe". Ska bli riktigt intressant och kul! Han är 7år och är ett varmblod, men aldrig startad. Riktigt fin häst må jag säga men har inte riktigt konditionen igång, så idag blir det mycket skritt lösgöring och lite trav. Eventuellt lite galopp, vi får se hur hans känns och hur trött han är.

Crulle ska få ett lösgörande pass i ridhuset också, hade egentligen tänkt longera idag med pessoasystemet, men det kan jag inte göra i ridhuset och paddocken är frusen nu på kvällen tyvärr. Hursom hellst det blir mest skritt och galopp. Ska inte trava något idag för att jag vill få henne extra avslappnad, för de som inte visste så kan hästar ha ganska svårt att slappna av helt i trav för att det inte är deras "orginal" gång. Man ser ju aldrig vildhästar trava liksom? Så Galopp är en mer avslappnande gång för dom.

Går inte att ladda upp bilder (suck) så ni får helt enkelt stå ut med endast text ;D

you make me sick

Publicerad 2011-11-16 16:13:57 i Life style,

Åhh idag har jag haft världens jävla mat ångest..
Vaknade imorse och gick förbi spegeln i endast linne och trosor, stannade upp av ren reflex och såg mig själv, jag började seriöst må illa. Mina lår och framförallt min mage får mig att vilja spy.
Jag åt inget förens vid ca 3 då gjorde jag iordning en kycklingsallad. Och även om det var nyttigt så fick jag knappt i mig maten, fick verkligen tvinga mig själv att svälja.

Usch.. Imorn ska jag köpa dietshake mix pulver och leva på.. Nej okej, jag ska äta lite. HATAR sånna här dagar när man bara vill spy på sig själv. Jag ser ju för an gravid ut. fuck it!!!!

Suffering

Publicerad 2011-11-14 22:06:18 i Life style,

Bloggen blir lidandes ett tag nu för har fullt upp med körkortsteori, stall, och massa prov och läxor i skolan. Kommer försöka lägga bloggen lite åt sida nu i kanske nån vecka, ligger sjukt mycket efter i körkortsteorin och skolan är det inte ens påtal om hur långt efter jag ligger.. Crulle har fått en lite mindre vintervila på 1½ vecka för att jag verkligen inte haft tid och vissa dagar inte skjuts till stallet.

Men Imorn så ska Crulle få en mysig uteritt tänkte jag och sen kanske ett kortare mjukgörande pass på banan, på onsdag tänkte jag longera och på torsdag tänkte jag longera lite i början sen ev. sitta upp och rida lite i slutet och se hur hon känns. Fredag får vi se om hon få springa i ridhuset eller kanske lite markarbeten med upphöjda bommar osv, vi får helt enkelt se hur det blir :)


Gammal bild på pärlan!
Saknar mitt pelham som är spårlöst försvunnet..? störande.

kräk

Publicerad 2011-11-10 17:26:39 i Life style,

.håll.käften.katt.jävel.
jag seriöst DÖDAR honom snart.

Släppte in han förut, han gick inte ens av dörrmattan innan han ville ut igen!?
nu står han och jamar som en idiot och kraffsar med tassen lite överallt, men GLÖM det,
jag tänker då fan inte släppa ut dig.







...känner att jag har stor kärlek till våran katt.. heheh

Crash

Publicerad 2011-11-09 20:24:53 i Life style,

Idag har jag färgat håret, har blekt mitt hår för förhoppningsvis sista gången, eller..? Jag är inte helt nöjd med håret än haha (kräsen?) jag vill ha det liiiite ljusare. Men jag vill inte plåga mitt hår mer med blekning, jag sörjer just nu för det har redan blivit tuggumi hår.

Så nu blir det överdriva med hårinpackningar och sen borsta, föna och platta håret så lite som möjligt. Jag har faktiskt inte borstat håret på typ två veckor tills idag då och jag har haft uppsatt hår i flera månader nu (med enstaka gånger nedsläppt). Så småningom blir det väl så långt jag vill ha det, men just nu känns det som att det går väääldigt sakta.


Förstår inte varför mobilkameran jämt ska göra så att mitt hår ser svart ut?
Jag har rött hår juu!

Wake up hate

Publicerad 2011-11-09 18:44:42 i Life style,

Jag blir så jävla irriterad.
Jag fullkomligt hatar anonyma kommentarer, våga stå för vad du skriver.
Så onödigt att klämma ur sig onödiga och elaka kommentarer och sen inte fylla i namn eller något, då kan man väl lika gärna hålla tyst?

..Och sen finns ju faktiskt folk som tar åt sig, och jag är en av dom.
Elaka kommentarer suger jag åt mig som en svamp, fast jag inte vill. Jag vill kunna blunda för onödiga och taskiga ord, men det är svårt.

Det är två stora skillnader på konstruktiv kritik och elak kritik.

Dark mother divine

Publicerad 2011-11-09 15:04:49 i Life style,

Ska börja med att dricka diet shake. Kommer ersätta en-två måltider så jag kommer inte sluta äta. Men kommer vara noga med vad jag äter. Måste också försöka sluta med mitt ständiga små ätande. Fruktansvärt! Hahaha. Jag har bestämt att jag bara får äta onyttigt när jag är bakis eller MAX en gång i veckan, kanske inte ens det, och så ska jag försöka ge mig själv ett godis förbud. Iallafall fram till jul ;) Måste ju äta onyttigt på julafton haha!

Ska försöka gå ut och gå varje dag och kanske springa/cykla två-tre gånger i veckan och så ska jag leta upp några bra mag-övningar på internet, för just nu är min mage... inte fin. Det finns mycket på min kropp som jag inte gillar, men magen ligger på första plats. usch!

Hursom hellst så tror jag att detta kommer bli kanon bra! Ett plus är ju att jag rider också ;)

Påtal om ridning och hästar så har jag fått några mail varav två som verkar riktigt bra.. Sen är det en som ringt också som verkade ganska bra. Vi får väl se hur det slutar. Vi kommer iallafall inte ha bråttom med att sälja henne. Rätt hem är viktigast!

Beautiful creature

Publicerad 2011-11-08 19:51:28 i Life style,

Idag vaccinerades Crulle, hade jag totalt glömt bort haha. Men hon fick en liten promenad för hand med mig och Johnathan till golfbanorna och sen tillbaka. Skulle försöka få ett kort på henne men hon ville ständigt dyka ner i dikena för att äta det gräs som fanns kvar haha, men fick en söt bild iaf!

Synd bara att den vart så ljus längst upp..



oh my god

Publicerad 2011-11-07 08:07:02 i Life style,

Jag tror jag har hittat min dröm häst. Hon har ALLT.

Hon är skäck
Hon har ett blått öga
Hon har bra hoppstam
Hon är i perfekt höjd (170)
Perfekt ålder.
Svårriden (perfekt till mig som älskar utmaningar)

....Kan det bli bättre? Hon va riktigt billig faktiskt, pga låg utbildnings nivå och att hon var såpass svårriden. Hon kostar bara 25.000....

Skulle jag kunna ta ett lån skulle jag göra det, utan tvekan.
Var bara en slump att jag såg annonsen, fastnade DIREKT.
herregud.


KÄR.

Louder

Publicerad 2011-11-05 20:11:54 i Life style,

Tävlingen idag då, vi kom dit vid 9, lite väl tidigt så det blev mycket vänte tid. Lastade ur han runt 10 nån gång där och startade runt halv 12 så vart lite väl länge, men hällre för länge än för sent.

Han tyckte det var otroligt jobbigt att stå still med honom så gick runt med han ganska mycket men han tröttnade snabbt, på framridningen så var han så jävla förbannad på mig när jag inte lät han springa, försökte hålla han i skritt men då kunde han bli skitsur helt plötsligt och börja backa, studsa och små resa sig haha. Lill fjanten! Tänkte hoppa ett av dom små hindrena som låg på ca 30 cm bara på framridningen (själva framhoppningen låg på ett annat ställe och dit fick man gå in när det snart var sin tur) och jävlar vad han taggade till, fick hålla in han som fan så att han inte skulle rusa in och kracha haha och då vart han skit arg och gjorde ifrån sig lite grisljud och studsade som fan. Haha så jävla söt! Bara att sitta och skratta ;)

Sen fick jag komma in på framhoppningen då hoppade jag ett räcke två gånger sen en oxer två gånger sen fick det räcka. Han hoppade av bra alla gånger utom en gång men sen hoppade han fint. Så jag gick ut ganska direkt så han skulle spara på sin energi till banan.

När jag kom in på banan så fick jag startsignal direkt så jag hann inte gå fram och titta på några hinder med Neptune. Men han brydde sig inte. Kom lite fel på hinder nr 4 vilket gjorde att han nästan hoppade stillastående så jag flög och tappade stigbygeln, hann inte få tillbaks stigbygeln innan hinder nr 5 så jag fick hoppa utan stigbygel på det hindret, kände en lite nära döden upplevelse men det gick bra haha! Sen fick jag inte tillbaks kontrollen innan nr 6 så vart ganska vingligt fram tills det hindret men över kom han! Sen sista hindret så hoppade han av lite sent men det var mitt fel för jag la honom fel vilket gjorde att han tog ett extra galoppsprång. Men han klarade det galant! Blev en felfri runda :)

Fick en rosett och en plakett, stör mig dock på att jag fick en blågul rosett när man egentligen ska få typ en vit rosett (eftersom jag tävlade unghäst klass så blir det som en clearrond) eller nått, inte blå gul iaf. Haha så ser ut som jag vunnit en klass trots att jag inte gjorde det.. Men men :)

Vart tyvärr inga bilder eller film :( Kanske tog någon annan bilder? säg till isåfall!


jääätte dålig mobil bild på rosetten men här är den iaf :)
Riktigt stor rosett haha! Den är lika stor som min gröna rosett.



Fallen

Publicerad 2011-11-04 19:46:50 i Life style,

Inte så jätte mycket att skriva mer än att jag har blivit sjuk typ. Har fruktansvärt ont i revbenen och nacken (som jag ALLTID ska få när jag har feber av någon konstig anledning) så känner mig som en stel tant. Halsen sviker och huvudet har fått för sig att jag ska ha ångest. Bra kombination.

Hade morgonen i stallet idag med mamma, gick väl bra, lite stressigt dock men så kan det väl vara ibland. Skulle egentligen stannat kvar och ridit sen tagit bussen hem men mådde så jävla fitt piss så jag orkade verkligen inte. Åkte hem och sov några timmar sen iväg till vetrinären i k-hamn med Sandra och hundarna. Wimzi hade fått lite problem med ögat som hon fick salva till.

Sen åkte jag hem och bara satt och .. dog. Nej men kände mig lite halvdöd och sliten så jag satt mest vid datorn och kollade serier en stund. Sen kom Sophie och Andreas och hämtade transporten till imorn och så följde jag med och fixade Neptune. Han fick sig en dusch som inte var uppskattad kan jag säga. Snurrade runt lite hejvilt och hade inte alls lust med att stå stilla. Men ren vart han iaf!

Nej usch nu spelar Bandit Nirvana så nu hoppar jag in i duschen, haha typ det tråkigaste bandet ever.


Charmig fylle bild på mig när vi hade fest hemma.
lilla kissen haha..

Pokerface

Publicerad 2011-11-02 18:13:51 i Life style,

Idag var det träning med Neptune för Sofie.
Han skötte sig exemplariskt. Synd bara att jag red dåligt.. La han fel flera gånger så han fick hoppa stillastående och var itne koncentrerad nog så han smet iväg på det sista hindret (en linje med 4 hinder) flera gånger. Usch jag skäms över hur jag red helt ärligt. Men aja, får hoppas att det är bättre på Lördag.

Just nu försöker jag tänka på programet på tv:n och inte ångesten som håller på att bryta ut. Jag vet inte varför min kropp får för sig att må dåligt nu, jag mår ju bra? Jag är glad och jag känner att saker och ting har vänt åt rätt håll.. Visst jag är fullkomligt livrädd, men jag är ju glad.

<3

Publicerad 2011-11-01 17:46:45 i Life style,

Igår red jag och Sophie till aggerudskolan och härjade haha, sen red vi till konsum och hem till våran tomt. Jag red på Sophies andra häst Yamanys och Sophie på Neptune. Trodde Neptune skulle reagera mycket mer på omgivningen för vi red förbi massa studsmattor och sånt, sen red vi ju runt på skolgården bland massa lekställningar. Han brydde sig ingenting och va helt avslappnad. Han vart lite rädd en gång när en stor lasbil dundrade förbi bara några meter ifrån oss, men det va ju helt förstårligt, till och med jag vart lite rädd.

Idag så fick Neptune ett väldigt kort dressyrpass på banan, red i typ en kvart bara. Han va nog lite trött i huvudet från dagen innan. Ville inte rida för mycket eftersom vi ska träna imorgon hos Sofie i nysäter. Han fick strosa runt lite på ridbanan efteråt också, men han ville mest stå vid mig och Sophie och mysa haha, helt underbar häst! Riktigt personlig häst också.

på lördag är det tävling. Vi ska rida en 90 klass, unghäst klassen såklart eftersom han är 5 och jag är över 18. Vi får hoppas det går bra och att han inte lägger allt för mycket energi på allt omkring utan lägger lite på att hoppa också. Jag ser verkligen fram emot tävlingen och träningen imorgon. Ska bli riktigt kul att se vad Sofie tycker om honom och hur han sköter sig :)

Om

Min profilbild

I denna bloggen har bara fåtal lösen till då jag skriver såpass personliga inlägg i den. Min allmänna blogg www.chipolina.blogg.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela