blashbob

Because of you

Publicerad 2011-05-31 12:19:45 i Life style,

Idag ska jag till stan med Mulin! Ska möta henne vid halv 2. Måste köpa hårfärg till mig och Micke, parfym, smink och kolla efter bikini. Efter det åker jag till stallet direkt och kollar till bullsan. Ska ta av henne täcket också för det är riktigt fint väder, och enligt min mobil så ska det vara strålande sol hela veckan! NIIIZ.

Idag ska jag gå ut och gå med henne lite igen tror jag. Imorn kanske jag skrittar ut barbacka? Hm får se! På torsdag kanske jag tar ett lätt dressyrpass på banan sen på fredag får hon vila igen. På lördag vet jag inte om hon ska få vila eller om jag ska rida henne. Lär ju vara bakis den dagen eftersom jag fyller 18 på fredag! :D

Work

Publicerad 2011-05-30 14:15:07 i Life style,

Nu ska jag åka iväg till stallet och pussa på Crulle och ta en prommenad. Hon ska få några vilodagar nu. Ska bara gå ut och gå med henne i 3-4 dagar, för det förkänar hon verkligen :) Hon har kämpat så dom två sista veckorna innan tävlingen. Så hon ska få ett mini sommarlov nu denna veckan :D


<3 :')


We are the winner x2

Publicerad 2011-05-30 13:43:18 i Life style,

Blev inte så mycket bilder i hoppningen heller.. och hälften av dom är suddiga haha.

Hoppar mur för första gången, hon tvekade inte ens!
hinder 4a är samma hinder fast åt andra hållet, då ser man "muren" lättare.
Vi försökte hoppa en mur hemma för typ ett år sen, hon ville inte ens gå i närheten av den.
Så jag trodde vi skulle vägra ut oss när vi kom till hinder 4a och 8a, men hon brydde sig inte nått :D

Trött häst och stolt ägare :D

We are the winner

Publicerad 2011-05-30 13:37:18 i Life style,

Blev nästan inga bilder för mamma var mer nervös än jag så hon glömde bort att fota! Suck hahaha

j

De va alla dressyr-bilder! haha, men filmerna har jag fixat iordning nu.
Dock så går det inte ladda upp för jag har mobilt bredband -.-
Ska försöka fixa det så fort jag kan.

Champion

Publicerad 2011-05-29 23:21:38 i Life style,

Nu ska jag försöka skriva om tävlingen då lite kortfattat ;)

Började med att vi kom fram runt halv 6 och väl framme så fixade mamma iordning boxen medans jag och Micke gick runt med Crulle så hon skulle få sträcka på sig och kolla runt lite. Sen inne i boxen så tyckte hon det var lite läskigt först för hon är van att stå på torv, och i boxen så var det spån.
Men hon vart lugn ganska snabbt, lite gnägg då och då men inget mer. Sen skulle hon få kvällsmat som funktionärerna skulle fixa vid 21, men dom fick den inte förens vid 22.30 ca :S Det var lite dåligt tycker jag när dom skriver en viss tid. Alla hästarna vart ju helt tokiga när det började bli efter 21.

Vi hade ju hyrt en husvagn också, världens skabbigaste husvagn haha! Fy va vi skratta när vi såg den.. hahah. Sov inte alls bra för verkade som att Crulle hade feber innan vi la oss för hennes tandkött var nästan vitt och öronen var varma. Så jag somnade inte förens vid 4-5 för jag va så orolig! Haha. Men hursom hellst så på morgonen så var allt som vanligt igen, hon va nog bara lite stressad.

Första starten jag gjorde var kl 14.30 ca, en halv timme försenat. Men det var dressyr hur som hellst. På framridningen kändes hon jätte fin! Trots att underlaget var skit dåligt och jätte tungt att gå i. Sen när vi kom in på banan så skötte hon sig sååå bra. Hon var så himla fin, tyvärr red jag åt fel håll efter en halt så jag fick minus poäng på det, men om man bortser från det så gick det sjukt bra! Dock så var det såklart orättvisa dommare, dömmde ner mig jätte mycket, (fick 49,23%), Det va en som fick 76% ca och hon red jätte dåligt! Hästen gick knappt ens i form.. Men såklart så red ju hon för den föreningen som dommarna kom ifrån. Så som sagt, orättvis dömmning. Men i mitt hjärta vann vi iaf! ;)

Sen var det jätte lång väntetid innan hoppningen skulle börja. Så Crulle fick gå in i boxen igen, tyckte så synd om henne, hon som är van att stå ute i hagen i flera timmar fick vara instängd i en box hela dagen, förutom dom gångerna vi tog ut henne för att hon skulle få röra på sig.

Men första hopp-starten jag skulle rida var 60cm. Felfri i både grundomgången och omhoppningen! Kom 2 sekunder från att vinna! Men hade jag tagit en snävare sväng mellan två hinder så skulle jag ha vunnit. Men jag vågade inte riktigt det ifall vi skulle komma fel. Men hursom hellst så kom vi 5a! :D Jätte nöjd och Crulle blev nöjd när hon fick en enorm rosett. Haha!

Sen fick vi vänta en kvart ungefär tills jag skulle tävla 80cm. Vi red både första och andra hindret, och sen när vi kom till tredje så hoppade hon, men hon landade i mitten av hindret och stupade på frambena så jag gjorde en fin liten volt i luften och käka sand :D Haha de roliga är att jag kände knappt smällen, vart mest förvånad att jag låg på backen och inte i sadeln! Hahahah. Men Crulle kämpade verkligen in till det sista, jag kände redan i ärovarvet att hon var jätte trött. Hon orkade inte riktigt upp med frambena därav att hon rev på alla tre hinder.
Micke fick iaf in min vurpa på film så ni får se sen ;) Och man ser på filmen att hon är jäääätte trött. Lilla stumpan. Men jag är jätte stolt över henne att hon verkligen försökte hoppa in till det sista.

liten sammanfattning: Jag är SJUKT nöjd :D Bästa och första tävlingen på hela året!
Bilder och film kommer imorn!

Bed of Roses

Publicerad 2011-05-28 11:40:12 i Life style,

Har varit så upptagen med att packa Crulles grejer så att jag helt glömt bort att packa mina egna saker, stabilt! Ska nu gå ner och packa de sista grejerna och sminka mig lite, sen rullar vi vidare mot stallet och packar in själva hästem ;)

Eftersom vi åker såpass sent så måste Crulle gå ut i hagen på morgonen, för hur kul är det att stå i en box till kl 1 på dagen? Får bara be till gud att hon inte rullat sig eller sovit i en bajshög inatt.. Hon har en tendens till att göra det haha!

Är så sjukt nervös att vi ska glömma något så att hela tävlingen går åt helvete, men det viktigaste av allt är packat, vaccinationsintyget!

Monster Philosophy

Publicerad 2011-05-28 00:21:30 i Life style,

Idag är en såndär dag när humöret inte är på topp.
Jag är glad och nervös för att vi ska komma iväg på våran första tävling på borta plan någonsin, men så kommer den där känslan när man ser att magen viker sig när man sitter och låren breder ut sig. Den känslan som är full av äcklig ångest över att mat ens existerar. orkar.inte.

Har inte ätit något på hela dagen förutom lite fil på morgonen och en grapefrukt efter stallet. Att bara öppna kylskåpet är jobbigt och bara av tanken att man måste äta ligger och gnor i hjärnan.

Ibland önskar man att onyttig mat inte var fullproppad med kalorier och fett. Eller att man kunde överleva på vatten och frukt.

Ska aldrig mer sitta ner.

Leaving Home

Publicerad 2011-05-27 22:44:03 i Life style,

Puuh! Äntligen hemma från stallet! Jag åkte vid 3 och kom hem så sent som vid 9! Jonna som hade kvällsfodring hann t.o.m åka innan mig haha. Men jag har gjort himla mycket grejer idag, har ridit igenom henne och det kändes jättebra uton höger galoppen, men det gör inte så mycket för vänster galoppen va äckligt fin idag! Hoppas verkligen het håller sig tills på söndag :)

Har duschat henne och det va inte kul tyckte Crulle haha! Hon vart jätte tjurig när jag spolade henne, men sen tyckte hon det va jätte skönt när jag masserade in diskmedel (riktigt bra och effektivt, pälsen blir som sammet efteråt!!) på henne, men sen såfort jag tog slangen igen tjurade hon ihop ;) Ston alltså!

Nu är jag helt slut i kroppen och ska nog snart sova. Hoppas jag somar snabbt idag för har ont överallt, men kommer vara så spänd inför imorn så kommer nog inte kunna sova haha!

New Divide

Publicerad 2011-05-27 14:45:33 i Hästar,

Om ca en halvtimme tar jag moppen och åker till stallet! Har fått låna Mickes moppe för att kunna fixa det sista i stallet inför helgen för att mamma kommer vara borta till imorgon på morgonen, tack gos <3

Ska rida igenom programmet en sista gång, duscha Crullsan NOGA, putsa alla dressyrsaker, fixa iordning höpåsar och mat hinkar, sen ska jag ju självklart mocka och så. Kommer bli en sen kväll i stallet, skulle egentligen släppa Crulle och Pi i en liten sommarhage i några timmar för att dom ska få beta "in sig" lite, men vet inte riktigt när Crulle ska få tid till att beta eftersom jag kommer behöva hålla på med henne nästan hela tiden.
Men troligen så släpper jag henne och Pi direkt i den hagen när jag kommer, sen går jag och Mockar och fixar mathinkar och allt det där. Sen tar jag in henne och rider, sen släpper jag ut henne igen, putsar grejerna, och sen tar in henne för en dusch. Sen kommer hon förbli inne. Kanske går ut och betar med henne lite också medans hon torkar.

Fluff grimma :D


The quiet place

Publicerad 2011-05-27 14:22:20 i Hästar,

Här kommer fler bilder på det dåliga ridpasset. Vet att det ser förjävligt ut, så var snäll med kritiken.

 

Finn fem (hundra) fel?

 

Travar av på lååånga tyglar.

All we are

Publicerad 2011-05-26 11:36:02 i Life style,

Kom nästan precis hem från stallet (eller ja en timme sen typ) haha. Red ett litet dressyrpass på Crullsan, hon va sjukt fin i traven! Ville nästan aldrig sluta trava haha, vänster galoppen va helt ok, höger var dock lite sämre, för springig och slängig, men vi ska träna mer på galoppen imorn tänkte jag. Halterna sitter nästan 100% nu, kändes jätte bra :) Hoppas det håller sig tills på söndag bara. Ska upp ikväll igen och fodra och pussa lite på snuttisen :D

Snart ska jag hoppa in i duschen o sen vidare till stan för att köpa hårfärg och kolla efter något snyggt linne. Sen ska jag möta upp Mamma och Martin. Ska till polisen och fixa ID kort för jag fyller ju 18 om typ en vecka, vill ju inte släpa runt på ett enormt pass när jag ska ut, + att jag ser ut som en fet o ful kossa på mitt pass. :S euw.

Har kollat igenom bilderna från i måndags nu, säger bara fyfan vad fula bilder hahahaha. Är ni snälla och kommenterar så kanske ni får se några stycken.

Smakprov från Måndags bilderna.
UPP MED BLICKEN.....!!

Paradise City

Publicerad 2011-05-25 14:04:07 i Life style,

Jahaja.. Jag red dressyr i måndags och lovade er bilder, men gick så sjukt dåligt så har ingen lust alls att lägga upp ngåra bilder :( Kanske kommer upp någon bild så småning om. Va på dåligt humör redan när jag åkte till stallet och så blev det bara värre när jag kände att ridpasset gick dåligt och då gick det dåligare! Haha ne men.. Jag övade mycket på min sits men de känns och ser förjävligt ut! Och så tränade jag mycket på halter men damen tycker det är mycket roligare att springa än att stå still.. Ska rida igenom banan på fredag en sista gång och se hur det går.

Igår så hade vi lite markarbete. Massa bommar och små kryss hinder. Sen hade vi ett stuts också på typ 50-60cm, första gången vi hoppar stuts, gick riktigt bra :) Trodde hon skulle vägra när hon märkte att det va ett hinder direkt efter det andra, hon vart bara lite förvånad men hon hoppade :D Dukti cheyyy!

Idag blir det uteritt med Liggoman och Annie :D Vi ska ta rundan igen, det är en jätte bra "runda" på 1,1 mil som man kan galoppera ganska mycket på, lite uppför och nedförs backar så det blir bra skrittpauser :) För er som inte visste det så är det sjuuukt nyttigt för hästarna att galoppera en lite längre sträcka och sen skritta i ca 5 min och sen ta galopp i ca 10 min och skritt 5 och så håller man på så. Därför är denna rundan perfekt! Bra underlag och fina vägar :) Ett stort plus är att man slipper vända, utan man kommer runt och tillbaka till stallet :)
Det är också nyttigt för hästar att få vara hästar ibland, alltså att inte rida på banan varje dag utan dom får ridas ut och ha kul utan krav ca 2-3 gånger i veckan :)

ghj

Hahaha stor mage, mini rumpa och mini huvud!
Nu har hon fått riktigt fina muskler :) Ska försöka ta en helkropps bild på henne
någon gång så ska ni få se :D

Fucking Perfect

Publicerad 2011-05-23 14:58:52 i Life style,

Idag ska jag rida igenom dressyrprogrammet jag ska rida på söndag och jag ska träna på halter och övergångar. Mamma ska få agera fotograf och så ska hon hålla i papprena ifall jag glömmer bort programmet.
Bilder kommer nog imorn från ridpasset för efter stallet ska jag träffa Gos <3 :D

Nu har min tävlings kavaj kommit också, nnnnnn-ervös!

kl

Favorit bilden!

M!ssundaztood

Publicerad 2011-05-23 13:31:14 i Life style,

Sorry för sjukt låg uppdatering men hemma sitter jag med mobilt internet så det går äckligt segt att ens ladda upp en bild/inlägg. Och så har jag haft fullt upp i stallet, har hårdtränat som en galning nu inför tävlingen på söndag. Kan redan nu varna att på fredag-söndag kommer det knappt vara någon uppdatering alls, för på fredag ska Crulle duschas, klippas, flätas och jag ska smörja två sadlar, två träns och göra en miljon höpåsar och kraft hinkar. På lördag så åker vi ju, ska bli skönt att slippa åka jätte tidigt men vi har planerat att åka runt 12- halv 1. Men kommer ju såklart åka till stallet ganska tidigt och fixa allt med transporten och det sista med Crulle. Och så ska vi lunchfodra i stallet innan vi åker.

Anyway, nu är anticimex här och ska göra en besiktning på huset, ska bli så himla skönt när allt detta är över. Så behöver vi aldrig mer se dig igen!

Lösningen när man tittar ner, tittar upp i himlen :D
Bild från Madde träningen som gick bajs.

Kom igen Lena

Publicerad 2011-05-20 11:02:49 i Life style,

Hopptränade ju i måndags, gick sjukt dåligt. Crulle tog bettet och rusade iväg mot hindrena uner hela passet, trots att jag la volter nästan hela tiden. Sen så vägrade hon fyrtioelva gånger och bara var allmänt fjantig! Men Nattis mamma fotade iaf lite så här kommer två bilder på oss.

glad chey.

When we were winning

Publicerad 2011-05-19 12:52:16 i Life style,

Nu hade jag tänkt avslöja vad som kommer hända om ca en vecka! (28-29 Maj).
Det är nämnligen såhär att jag och mamma har anmält mig och Crulle till en tävling som ligger i strängnäs, näsbyholm för att vara exakt.
Det är en tvådagars tävling, ett riksmästerskap för endast ridtravare. Hur kul är inte det!? Så lördagen den 28onde vid lunchtid så lastar vi Crulle och åker iväg :) Vi har hyrt boxplats till Crulle och husvagn till oss, och nästan det bästa med hela helgen är att Micke gos ska med <3

Grenarna är Hoppning, dressyr, utställning, löshoppning och något liknande travmoment. Jag ska vara med i dressyr och hoppningen, hade viljat vara med på utställningen också men den klassen var tyvärr full. Men jag ser verkligen fram emot detta! Är dock väldigt nervös.... haha redan! Dressyren kommer nog inte bli några problem, då det går riktigt bra i dressyren nu för mig och Crulle. Hoppningen så tror jag att den kommer gå bra också! Vi ska hoppa 60 och 80cm, är riktigt nervös inför 80 klassen, Men häromdan så hoppade vi 85 utan problem (högsta jag hoppat med Crulle någonsin haha) så jag tror det kommer gå bra!

Önska oss lycka till? :D

Sorrow

Publicerad 2011-05-17 17:38:01 i Life style,

Idag har jag städat för imorn kommer mäklaren och fotar huset. Ska sälja och flytta till lägenhet, lär bli spännande då jag aldrig bott i lägenhet någonsin i hela mitt liv. Men aja ska bli skönt att komma lite närmare stan och kanske lite lättare att ta sig till stallet med buss.
Har också spelat lite gitarr :D För jag fick en jätte fin gitarr av Micke gos igår, han hade målat jätte fint på den :) <3 Lägger upp en bild senare för just nu har min kamera inga batterier och mobil sladden är borta haha!

Nu är det inte långt kvar tills jag fyller 18! wihooooo typ 16 dagar bara!
aaaaaaaaaaaaaahhhh nu började det åska!! är livrädd för åska :(

l

får jag jobb ska jag köpa en sån här misse :$ hih

Maha-Kali

Publicerad 2011-05-17 17:27:06 i Hästar,

Igår var det hoppträning, årets första faktiskt! Tyvärr så gick det sjuuukt dåligt. Hon bara tog bettet och rusade mot hindrena, när hon väl hoppade dvs. hon vägrade flera gånger, även fast hindret knappt låg på 60cm och jag inte tvekade någonting, jag vet ju att hon vägrar när hon känner att jag tvekar, men gjorde ju inte det någonting igår, men ändå stannar hon. Bara massa fjant från hennes sida. Ingen bra känsla, kändes bara som massa fläng. Inte gick det att göra volter för att lugna ner henne för när hon tar bettet så går det knappt att göra någonting, tvingade ner henne i "skogen" flera gånger för att få henne att fatta att man inte håller på så.

Idag så följde jag med Annie till stallet vid 7 på morgonen för hon hade morgonfodringen så jag hjälpte henne :) Sen hoppade vi lite igen för att känna på henne lite och försöka glömma gårdagen lite. Kan inte säga mer äm att hon va HELT tvärtom idag. Lyssnade hela tiden, eller ja hon stack en gång men då kunde jag lägga en volt och då lugnade hon ner sig direkt, hon hoppade av på rätt ställen nästan alla gånger, vägrade inte en enda gång och allt flöt bara på! Känslan idag var grym och jag är riktigt nöjd med henne idag, red bara en halvtimme för det gick så bra + att det började spöregna haha ;) Hade dock aldrig klarat detta idag utan Annie :D

Annie och Lego
(ej från idag)

l

Grymma på både hoppning och dressyr :D

I'll be waiting

Publicerad 2011-05-15 18:48:09 i Life style,

Idag hade vi stalldag i stallet! Gick igenom alla sommarhagarna, grillade, red och pratade :D
Crulle va dock inte kul alls idag..Stegra, gjorde luftsprång och höll på. Hon stegrade en gång och slog i min axel så det kändes som den gick ur led, inte så jätte kul kanske. Sen så när jag bad henne stå still så tryckte hon in mig i väggen så hela foten knakade till. Suck! Brunstigt sto deluxe typ.

Nu snart ska jag till Micke och sen åker vi till bror och kollar på hockey VM........ skitkul hahah. Ne men man måste ju ställa upp för sin pöjk ;) Måste säga förlåt för den dåliga uppdateringen också men har varit i Säffle över helgen :) Gick på marknaden, men hitta ingenting. Va jätte nära på att köpa en t-shirt där de stod "I <3 Horses" men den va i svart o jag ville ha en i vit :/ Snyggt att rida runt i den liksom :D haha Ne men nu måste jag logga! PÖSSHÄJ

j


Danger

Publicerad 2011-05-13 09:23:38 i Life style,

Skrev ett jätte långt inlägg om gårdagens hoppning, men precis när jag ska spara så stängs datorn av. Så ni får itne veta mer än att jag hoppade studs på 40+70 och ett räcke på 75, vi krascha i ett 80 hinder, sen ville hon inte hoppa mer, men fick över henne på ett 60 räcke och då avslutade vi.

Mer än så orkar jag inte skriva för nu är jag sur.

Born to be wild

Publicerad 2011-05-12 07:12:57 i Hästar,

Igår red jag och Annie ut igen, vi tog rundan :) Det tar ungefär 2 timmar att rida om man rider i ett normalt tempo med skritt, trav och galopp. Vi tog rundan på ungefär 40-50 minuter, då kan ni fatta hur fort de gick hahaha, och ändå hade vi många skritt pauser mellan haha. Sen så gick vi ner och badade lite med dom, de gick utan att ens behöva övertala dom, både Crulle och Lego gick i direkt haha :D Sen stod dom där och plaskade och Lego doppade halva huvudet ner i vattnet hahahaha. Sen gick vi igenom skogen och Crulle nästan la sig ner en gång, vet inte va hon gjorde men hennes ben va helt CP sa annie (som red bakom) haha stumpan! Vi va borta i typ 2 timmar igår sammanlagt. Vi va i stallet totalt 5 timmar igår, så sjukt härligt väder dessutom!

Idag ska jag kanske hoppa lite förhoppningsvis, annars tar jag ett lugnt dressyrpass och hoppar imorn. Får se :)

htyt

Sist vi löshoppade (fina hinder va?) haha

Raise your glass

Publicerad 2011-05-10 15:05:52 i Life style,

Nu har jag beställt hårförlängingar för jag är så trött på mitt hår. Hatar mitt sidecut som inåt.. Alla som vill göra sidecut, gör det inte! Jag tyckte det var snyggt i typ 1 månad sen ångrade jag mig jätte mycket. Och det tar sjukt lång tid innan det har växt ut igen, jag har haft sidecut i typ 9-10 månader  och det har knappt växt 8 cm.

Nu har det iaf blivit såpass långt att jag kan sätta i förlångningar.


18 and life

Publicerad 2011-05-10 14:17:45 i Hästar,

Ska hoppa någon gång i veckan, och ska fråga någon mer i stallet om dom vill vara med, lite jobbigt att bygga upp hinder själv. Men Jag skulle vilja hoppa såhär som jag ritat upp, på ett ungefär.

Rött: Kryss med avtrampnings bom.
Gult: Tre upphöjda bommar
Blått: Ett stuts (oxer och plank) med två galoppsprång mellan

Are you dead yet?

Publicerad 2011-05-10 12:35:17 i Life style,



Hej!
Jag och min mamma delar faktiskt på kostnaderna lite grann. Mamma betalar stallhyran som är på 700kr (kallhyra) och så betalar hon maten. Jag betalar alla sadlar, schabrak, träns, benskydd osv. Jag betalar också mina träningar (oftast). Mamma betalade självklart själva Crulle också haha ;)

Escape

Publicerad 2011-05-09 14:33:30 i Life style,

Förlåt förlåt för jätte sämst update. Men har inte varit hemma och har inte haft en tanke på att blogga. Men nu ska jag försöka komma på något att blogga om så det kanske kommer upp inlägg senare idag.

Rambo

Publicerad 2011-05-06 14:01:12 i Life style,

Har kommit in lite kommentarer nu på sistone, ME LIKE! forstätt så :)
Idag har jag ingen aning om vad jag ska skriva om.. Ska kanske åka iväg till stallet sen med Annie för hon har precis tagit körtkort så hon ska kanske hämta mig senare.
Sen har jag kvällsfodring i stallet också och efter det ska jag träffa Micke så kanske blir lite dålig update från min sida idag. Men ska försöka fixa fram lite tidinställda inlägg om jag kommer på något att skriva om ;)

Längtar så himla mycket tills nästa träning! Har gått grymt bra dom två senaste gångerna så nu är jag riktigt taggad!! :D Snart kommer jag avslöja en sak som kommer hända i slutet av Maj som kommer vara en oförglömd upplevelse för både mig och Crulle, ni får hålla utkik!

Rocker brudz

All i want is you

Publicerad 2011-05-05 07:21:16 i Life style,

Igår hade jag en riktigt bra dressyrträning för Lovisa! Behövde knappt bråka med henne alls innan hon släppte. Red dock på det tredelade vilket jag inte borde ha gjort. Kände redan när jag red fram att hon var tjaffsig och hård i munnen, men det släppte sen när hon mjuknat upp, ska träna sen på Tisdag igen och då ska jag rida med det tvådelade för det är hon mjuk och fin redan från början.

Hursom hellst så gick det sjukt bra på träningen och my GOD vad jag var helt slut efteråt, vi jobbade lite på min sits framför allt och övergångar, är expert på att slarva med dem. Men nu fick jag riktigt fina övergångar när jag verkligen RED igenom hela henne. Mage och ben vart helt slut efteråt haha, men det är ett bra tecken, då vet man att man gjort bra ifrån sig!

Tyvärr så hade jag ingen som fotade/filmade men vi körde på lackat träns, dressyrsadel, vitt schabrak + lindor och jag hade mina nyputsade ridstövlar på mig (som inte var så jätte putsade och fina efteråt).

Sammafattning av det hela är: GRYM häst!

Efter träningen så åkte jag hem till Micke och vi gick ut och gick en runda, det ska vi forstätta med nu varje/varannan dag och så ska vi försöka springa den där rundan på en viss tid sen om ett tag. Kommer bli kalas braaaa

j

Gammal bild, men nästan samma outfit,
Minus: väst, sadel och blåridbyxor,
Plus: dressyrsadel, svarta ridbyxor och boots bak

Unrising

Publicerad 2011-05-03 20:57:07 i Hästar,

Här kommer en efterlängtad bild på mig och Crulle i vårat exklusive-set (dock tog jag inte på henne täcket)
obeservera att bilden är lite skev så hon har inte så stort huvud och så smal hals egentligen haha.
Har egentligen en hoppgjord också med magplatta, men den passar henne inte längre... haha
Så ifall någon är ute efter en hoppgjord i strl 140, knappt använd så hör av er :)

l

Handskarna, tränset och swarovski pannbandet är nytt btw! Resten av dom nya
grejerna kommer någon gång under onsdag

Only for the weak

Publicerad 2011-05-03 20:53:01 i Life style,

Här kommer det bilder på vad jag köpte! Dock köpte jag ett par korta jeans shorts också men dom måste jag sy och fixa till lite grann så bild på dom kommer lite senare.

k

Iron fist skor, MUMMA

k

Linne från Carlings

Klocka från One, svart med diamanter, dock glömde jag den hos en kompis i helgen haha

Byxor från Bik bok

Kill to belive

Publicerad 2011-05-01 18:58:39 i Life style,

Idag är jag bakis med stort B.. fyfan. Men man får väl skylla sig själv antar jag. Men jag hade riktigt kul iaf! Massa rolig musik att dansa till, inte massa rocktråk. Känner att det har blivit för mycket rockfester på senaste så det är skönt att runda av ibland med lite remix låtar osv.
Och tack till världens bästa Micke som tog hand om mig igår natt när jag inte mådde fullt så bra haha.

Idag red jag Crulle på hackamore, och hon blir så överdriven med hack, fast på ett bra sätt! Räcker med att man råkar flytta på lillfingret lite så blir det en tvärnit. Haha så det blev lite missförstånd idag men det gör inget, det var ju så länge sen jag red på hack. Imorn ska jag verkligen försöka få med mig kameran till stallet och ta kort på allt jag köpte :)

Nu ska jag åka till Micke och gosa massa och äta pizza, imorn kommer det lite roligare inlägg.

www

Om

Min profilbild

I denna bloggen har bara fåtal lösen till då jag skriver såpass personliga inlägg i den. Min allmänna blogg www.chipolina.blogg.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela