blashbob

Hagbyte

Publicerad 2011-04-06 17:35:44 i Hästar,

Vet inte vad som gått åt Crulle, igår när hon stod på gången sparkade hon mot Lego när han gick förbi.  Hon vart skitsur och verkligen försökte komma åt honom, hon har aldrig gjort så förut... Sen när Pi skulle gå förbi gjorde hon samma sak fast sen när hon gåty förbi så högg hon mot henne och då träffade hon Sandra i axeln, dock inget hård bara ett nyp typ, men ändå. Så ska hon inte hålla på! Sen har hon börjat jaga bort Pi i hagen så nu måste vi flytta runt hästarna IGEN. Crulle har redan flyttat till en ny hage den senaste veckan, kanske därför hon håller på och surar för hon är förvirrad om vart hon ska stå.

Sen om två veckor så måste hon flytta igen för då kommer det en ny häst som måste stå i Crulles hage så då måste Crulle byta hage. Längtar tills dom två veckorna har gått så hon får lite lugn och ro. Vill egentligen inte hålla på och flytta runt henne.. men måste ju tyvärr för att allt ska funka.
Får hoppas det löser sig, Crulle ska stå med Flurre och Afora om två veckor, men är inte helt 100 på om Crulle och Afora skulle funka dock, men får verkligen hoppas på det.

k

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

I denna bloggen har bara fåtal lösen till då jag skriver såpass personliga inlägg i den. Min allmänna blogg www.chipolina.blogg.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela